Срђан Мркаја “СВЕТОСАВСКО РОДОЉУБЉЕ А НЕ КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ ( УРБАНИ-НАЦИОНАЛИЗАМ )”

Колико мораш бити ретардиран а стално истицати своје грађанство ( припадништво неком граду , обично граду у којем си се родио ) док у исто вријеме причаш да си родољуб ?! Наравно да је свима драго мјесто свога рођења , поднебље , завичај…наравно да га свако воли и тако треба али код нас људи имају проблем са елементарним знањем.  Не знају разлику између НАРОДА и НАЦИЈЕ али то још и некако него хоће у исто вријеме да буду ГРАЂАНИ и РОДОЉУБИ ?! За нормалне , образоване људе то једноставно није спојиво јер је коцепт „грађанства“ ( урбани концепт ) у нераскидивом јединству са пацифизмом , либерализмом и индивидуализмом па и комформизмом ( отуда све те „грађанске иницијативе“ које су све од реда љевичарске ).
И сами градови а посебно метрополе сами по себи престављају декаденцију у интегралном облику.  Градови су настали као алтернатива природном станишту и окружењу а шта може бити алтернатива природи ?! Урбани национализам је обична подвала која је и настала послије анти-француске револуције коју је осмислила , организовала и водила јудео-масонска секта. У сталној тежњи да поробе велике и значајне народе , банкарски фарисеји су једноставно измислили појам „нација“ па је логично тако и настао национализам.  Тим урбаним ( грађанским ) национализмом јудео-масонска секта се служила итекако успјешно , нарочито кад је требало рушити непослушне монархе и њихове монархије но пошто је био само фаза у великом плану , национализам је ( чим је извршио задатак ) замјењен новим пројектом секте , интернационализмом тј.  интер-расизмом ( и његовим бочним инсталацијама , глобализмом и мултикултурализмом док је у позадини све пратио , феминизам ).
Данашњи идиоти урбани националисти уопште не слуте да су им први „рођаци“ баш ти педери и феминискиње које туку по улицама ( наравно кад секта пожели да их периодично попише ) јер зар ћемо рећи да све то нијесу урбане тековине ?! На наше просторе пошаст урбаног-национализма дошла је са „просветитељством“ опасног гуруа секте , Доситеја Обрадовића.  Послије су га разрадили , римокатолички реформатор Вук Караџић ( у лингвистичком смислу ) и радикални политичар секташ Никола Пашић.
Урбани национализам није и никад неће бити истинско родољубље јер је истинско родољубље суштински везано за ДУХ и КРВ а не некакве грађанске конвенције , декларације , бонтоне и друге бесмислене трићарије које је секта писала и подваљивала својим корисним идиотима. Истинско родољубље је СВЕТОСАВСКИ ДУХ који у стоји на седам основних стубова :
1. ЧИСТОTУ ИСПОВЈЕДАЊА ВЈЕРЕ ТЈ. ИСТИНСКО ПРАВОСЛАВЉЕ
2.  ЧИСТОTУ КРВИ ТЈ. РАСЕ
3. ЧИСТУ , АУТЕНТИЧНУ , АПСОЛУТИСТИЧКО-СТАЛЕШКУ МОНАРХИЈУ ( ПРИНЦИП МОНАРХИЈЕ )
4. ПАТРИЈАРХАТ ИЗ КОГ ИСХОДИ ЧИСТА ТЈ. ЗДРАВА ПОРОДИЦА
5. АУТЕНТИЧНО СРБСКО ВИТЕШТВО ( ЧОЈСТВО И ЈУНАШТВО )
6. НАРОДНУ КУЛТУРУ И ОБРАЗОВАЊЕ КОЈЕ СТВАРА СРБСКОГ ПЛЕМИЋА ( АРИСТОКРАТУ )
7. НАПАДАЧКУ ТЈ. ОСВАЈАЧКУ СТРАТЕШКУ ОДРЕДНИЦУ

Ових седам стубова држи СВЕТОСАВСКО РОДОЉУБЉЕ и оно заиста нема ништа заједничко са подвалама као што су : Нација и национализам , грађанство , парламентарна монархија , националистичке странке ( партије )…и не само да нема ништа заједничко с тим подвалама јудео-масонске секте него им је управо и директно супростављено.  Данас Србин или ће бити СВЕТОСАВСКИ РОДОЉУБ борећи се за своју државу тј. монархију ( на принципима монархије ) паралелно са званичном љуштуром од државе тј.

 

С.М. „Пси мира“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top