Срђан Мркаја “ГОСПОДАРИ ДЕМОКРАТИЈЕ – НЕВИДЉИВА АДСКА РУКА”

Вучић и слични политички манекени постоје само ради плебса. Он је лутак са насловне стране који је потребан јер свјетина мора имати неког у кога ће уперити прст. Знају то његове газде , они такве као што је он једноставно производе.
Сама демократија заправо НЕ ПОСТОЈИ.  Она и не може да постоји у пракси јер је утопија. Демократија је „димна завјеса“ иза које се дешава стварна власт невидљивих структура , група и појединаца.  Она је филм , позоришна представа која се игра на отвореном а „даске које живот значе“ ( каква малоумна мантра ) тј. позорница је све што оно видимо око нас. У демократији не постоје институције у суштинском смислу пошто је она сама љуштура то су и све институције само љуштура и ништа више од тога. Програмери демократије знају да мора да постоје „рупе“ тј. улази и излази из програма како би он био контролисан и зато је тај програм потпуно релативан тј. опционо корумпиран на свим разинама.  Демократија је програм , политички вирус , идеолошка инсталација , пројекат…јудео-масонксе секте која ствара , организује и управља тим хорор-циркусом из свог паралелног универзума.
Господари демократије су у дубокој тами , тамо гдје и припадају и гдје могу несметано да се напајају адским силама. Они даноноћно раде на остварењу пакленог плана њиховог лажног месије и господара антихриста кога је усинио лично сатана. Свуда су њихови жречеви и жбирови , контролори програма и виртуелни администратори.
Шта је демократија ? Кост коју бациш послушним псима. Да баш тако , свака странка је као та кост , као она мрвица са демократског стола која се баца робовима који послушно цвиле у подножју. Ко је Вучић ?! Па обични службеник и администратор програма , управник „димне завјесе“ за ОЗС ( Окупациона Зона Србија ).  Он је лутка из излога која је постављена на то и то мјесто због тога и тога…то су људи који су се одрекли свијести , части , образа , мишљења , става…који стално пребивају у веш-машини званој „јавно мњење“. Јадан је то облик живота , вјерујте. Он зна да је нико и ништа , он је пристао да не постоји.  То су људи који глуме да владају , глуме схватате ? Њих нико не пита ни зашта осим кафе куварице и баба сере. Њих њихови господари поставе на то мјесто да глуме некога док они раде посао иза сцене. Они су као коњ „Веселин“ ( нераст ) којег доведу да узбуди кобилу а онда га склоне да је прави пастув одради. Вучић је ту да га пљујете , да му кажете :“Вучићу педеру“ да се искалите на њему , да избаците сва говна на њега…и кад се умори или одради зашто је доведен биће једноставно замјењен неким другим Вучићем а тај процес цикличне замјене „Вучића“ се зове „демократски избори“ или гласање робова. Тада секта пита своје робове кога би вољели да виде на челу тог политичког кошмара ?! То је дан када се телетабирани плебс изјашњава ког би глумца волио да гледа у наредном периоду обмане. Потпуно легитимно и треба питати оне по којима пишаш :”Ето кога би вољели да пиша по вама” ?! Ред је ипак су они ти који по којима се пиша , зар не ?!

Тако ствари функционишу у овом MATRIXU.  Вучић је дакле ту због вас , прије њега био је други „Вучић“ и послије њега довешће неког трећег „Вучића“ ( јер их штанцају као клонове ) само да ви имате кога да пљунете , размислите о томе сваки пут кад видите његово мрско лице на идиот кутијама ( телевизорима ). Дежурни психо-социолози јудео-масонске секте одлично знају како робови „дишу“ и кад им треба дати дозу рецимо „Ђоковића“ а кад неку другу идолатрију , битно је робове држати анестезиране јер тако дају најбоље резултате ( и праве најмање проблема ).

С.М. „Култ“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top