Срђан Мркаја “СВЕТИ РАТ ЗА ПРАВОСЛАВНУ ЕВРОПУ”

Европа и бијела раса па тако и Срби ( у најширем смислу тог имена ) улазе у нову еру или још једну етапу стварања антихристовог-анти царства. На том пројекту даноноћно ради јудео-масонска секта. Пресељењем исламско-азијатско-афричких хорди у Европу израњавану јересима , либерализмом , демократијом , интер-расизмом и мултукултурализмом , материјализмом , индивидуализмом , модернизмом , комформизмом…свим тим ужасним гранама безбожништва и декаденције…они намјеравају задати посљедњи ударац и избрисати са лица земље и хришћанску ( колоквијално гледано јер они не праве разлику ) форму ( пошто су суштину већ уништили тј. свели на маргине друштва путем јереси ) и бијелу расу. Отпочео је процес потпуне дехристијанизације и деаријанизације Европе. Исламски „скакавци“ нијесу ништа друго до оружје и пиуни ћивутског монструма који је управо у зениту ( или пред њим ) своје паклене моћи. Очекују нас пројектовани сукоби на расно-социолошкој бази широм Европе. Гдје год живи бијели човјек , он ће бити буквално нападан и прогањан , понижаван и тјеран да служи обојеним проклетињама. Бијела раса плаћа данак својој издаји Бога и свим својим издајама здравог разума , лудило је продрло са свих страна и метастаза се незадрживо шири по читавом организму бијелог човјека и територији Европе.
У оваквим околностима потребна су не само суштинска него и брза рјешења тј. рјешење које би било свеобухватно , вишеслојно…прије свега , истинско. Десничарске организације , групе и појединци морају да прихвате „паралелни систем“ као једину могућу алтернативу која има смисла и која заиста рјешава ситуацију на прави начин. Ништа неће урадити ако буду покушавали да поправе постојећи систем нити да га насилним путем замјене неким новим…све је то пројектована реакција , трошење снаге и губљење времена. Систем се не може оздравити , нити се може побједити директним сукобом с њим. Он је MATRIX који се једноставно мора избјећи. Мора се изградити нови , паралелни систем вриједности и нове паралелене институције које ће штити наше интересе.
Уз све то бијели човјек мора да се врати истинском исповједању вјере хришћанске јер то је апсолутни императив и једини истински темељ на ком наша борба може да почива. Ако тога не буде , од борбе неће бити ништа ма колико труда и жртве будемо принјели на олтар Господњи јер Господ неће примити жртву јеретичку нити ће благословити јеретика у боју. Нека знају сви , без истинског Православља неће бити препорода ни напретка , без вјере Православне нема Христа а без Христа нема Васкрсења. Стога позивам све бијеле народе окупиране и силоване Европе , вратите се Светој Цркви и истинском исповједању вјере Христове , будите истински крсташи и свети ратници. Нема обнове ТЛА без обнове КРВИ нити има обнове КРВИ без обнове ДУХА…
ДУХ је изнад КРВИ , КРВ је изнад ТЛА. 
Није битно колико је јак непријатељ , нити колико је нека идеја реална битно је колико је истинита јер Господ је већ Васкрсао и побједио и они који се боре у истини никад не могу да изгубе. Ми смо већ побједници , потребно је само да будемо на правој страни и да издржимо до краја. Да никад не правимо компромисе и да будемо досљедни. Онај ко заступа истину мора бити искључив јер истина искључује полуистину и лаж.
Ја вас позивам на подвиг и борбу јер само херој данас може устати сам на многе и исповједати истину пред хиљадама који су сагнули главу пред полуистинама и лажима. Само истински херој може призвати име Господње и позвати Господа да га благослови у рату који води са армијама мрака. Ти буди такав херој , осврни се око себе и видјећеш да нема никог другог ко би то могао бити.  Сјети се да су најгора времена благослов за најбоље борце. Да онда када сви одустају , ти можеш да узмеш највећи вјенац славе.
С.М. „Свети рат“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top