Срђан Мркаја “ПУТИНОВА ФСБ ( КГБ ) ОКУПАЦИОНА ЗОНА РУСИЈА”

У Русији сада има између 21 и 23 милиона муслимана од укупно 144 милиона становника ( ту је урачунат и значајан број припадника жуте расе као и других азијата који такође вртоглаво расте у односу на број бијелих Руса ) или 15 одсто али да тај проценат брзо расте. Етнички Руси, склони алкохолу, имају европске стопе раста наталитета, а афричке стопе смртности. Рускиње у просјеку рађају 1,4 дијете, а мушкарци имају животни вијек од 60 година.

Срђан Мркаја
Насупрот томе муслиманске жене имају у просеку 2,3 дјеце и мање прекида трудноће него Рускиње. У Москви жене Татара рађају шесторо деце, Чечена и Ингуша по десеторо. Поред тога три до четири милиона муслимана преселило се у Русију из бивших совјетских република углавном из Азербејџана и Казахстана, а и неки Руси прелазе у ислам.
На то треба додати и 900.000 абортуса годишње које углавном ( скоро 95% ) чине Рускиње а то су званични подаци ( Руска реч ) колико на ову цифру треба додати број оних незванични нико се не усуђује да прогнозира.
Ови трендови указују да се број хришћана рапидно смањује за 0,6 одсто годишње а муслимана расте за исти проценат, што ће имати „драматичне ефекте током времена“. Неки аналитичари предвиђају да ће муслимани постати већина у Русији у 21. веку што би била демографска револуција која би у основи променила карактер земље.
За неколико година муслимани ће чинити половину регрута у руској војсци. Муслимани, који чине 57 од укупно 182 етничких група у Русији постају све самоуверенији и почели су да користе израз муслиманска Русија да означе своје амбиције.
У исто вријеме КГБ руководство на челу са Путином хапси и тамничи скоро све вође родољубивих организација , прогања све оне који нијесу добили одобрење од ФСБ тј. који нијесу политички коректни.
У порасту је и број неопагана по свим статистикама , разочараних хришћана који отворено одбацују чак и форму хришћанства и утапају се у идолатрију непаганске декорације.  У ОЗР ( Окупациона Зона Русија ) они имају читаве дрвене храмове и на стотине па и хиљаде сљедбеника који се окупљају уз ватре често дрогирани и на масовним оргијама. Познате су и музичке групе које уредно трују Руску омладину са дозволом ФСБ и пропагирају неопаганизам. Њихов главни жрец је Дугин ( главни гуру евро-азијатског синкретизма ) који је отворено сарађује са свим обавјештајним структурама реформисаног КГБ и чак је дуго година био на позицији савјетника Путина ( ако још увијек није ).
Сама МП ( Московска Патријаршија ) нема никакве везе са истинским православљем. Она је духовно и идеолошко-политички насљедница Совјетске цркве тј. анатемисане Сергијанске јереси.
Међу самим бијелим Русима огроман је број јавно декларисаних безбожника ( атеиста ) а нарочито оних који су недефинисани тј. прикривени полувјерци. Совјетомани , необољшевици , стаљиномани , лењиномани , путиномани…чине у ОЗР ( Окупациона Зона Русија ) значајну већину а то се најбоље може видјети гледајући популарност самог Путина који врши отворену рестаурацију СССР често упоређујући Лењинов маузолеј на црвеном тргу са Оптинском пустињом у контесту истог значаја за Руски народ. Путин не скрива своје симпатије према бољшевицима и значајно их фаворизује у односу на све што представља Царску Русију и њено насљеђе. Једноставно комунизам у Русији ( као и у Србији ) никад није пао. Он је само узео неки други облик и прилагодио се новом времену а његова проклета сатанистичка душа је увијек остала иста.
Додајмо и то да жута раса врши пригушени напад на крајњи исток Русије. Кинези у организацији мафије ( тријада ) тј. обавјештајних структура финансирају појединце који купују земљу као приватна лица а затим се насељавају и размножавају. Стратешки освајајући биолошким фактором слично шиптарима на Косову. Треба додати да су они организовани као жидовски кибуци и да све што производе откупљује држава Кина…њихово је само да се размножавају и заузимају што већу територију док им држава гарантује економску одрживост.
С.М. „Пси мира“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top