Срђан Мркаја “ПРЕСУДА ШЕШЕЉУ ЈЕ АМНЕСТИЈА ЗА УДБАШКИ НАЦИОНАЛИЗАМ”

Сад је сасвим јасно да је Хашки циркус имао улогу не само да Србе осуди као једине истинске кривце у наметнутом и пројектованом сукобу у ком су свима унапријед биле подјељене карте и који још траје него је такође имао и има улогу да васкрсне једно од најгрознијих зала новије историје у Срба а то је “удбашки национализам”.
12920420_865136666945689_5519500541288640633_n
Пресуда Шешељу је потпис истог оног злочина који је Србима одредио судбину геноцидног народа. Овим је амнестиран удбашки национализам и његов неприкосновени вођа и једини истински вуду-врач политичке сцене ОЗС ( Окупацина Зона Србија ). Хаг прави јасну разлику између оних који су били мање или никако и оних који су били значајно корисни. Од Шешеља су овим потпуно свјесно и пројектовано направили мученика јер им је требао и треба не само он него цијели тај пројекат наказног и погубног партијског родољубља и удбашког национализма. Није ли се конвертит Вућић показао као један од најкориснијих идиота а одакле је потекао и ко га је укалупио ?! Јасно је као дан да је.учићу потребна конструктивна опозиција , она која никад неће угрозити курс које су њихове заједничке газде одавно зацртале. Кристално је јасно да од Шешеља нема бољег политичког циркусанта и пајаца а неко мора да покрива ту десну страну тј. циљну групу нећа ваљда Санда Рашковић Ивић или Двери ?! Куштуницу су послали у пензију ( вјероватно је дебело уцјењен , вјероватно доказима из случаја „Ђинђић“ ) и таман кад су радикали били пред политичким нестајањем , појављује се спаситељ нико други до сами Хаг.
Прво га пуштају на потпуно бизаран начин , што би се рекло ничим изазвани , практично га истјерују из притворне јединице…а потом га лажно потребују да се као врати да би коначно пресудом запечатили његову лажну борбу , „херојском побједом“ ( слиједи исплаћивање одштете и милионима ) и тако је „удбашки национализам“ волшебно васкрсао из мртвих. Сада слиједи убацивање у скупштину тј. потпуна обнова и стабилизација „хероја“ Шешеља и његових псеудоравногорских радикалних патриЈота. Наравно као човјеку без имало части њему на памет не пада да испуни своју ријеч и одбаци све одлуке ( ма какве биле ) од Хашког суда с обзиром да је више десетина пута изјавио да он НЕ ПРИЗНАЈЕ тај суд. Извјесно је да је све ово било договорено још и прије него што се предао и да је он знао за пресуду и прије суђења али нека се жртва морала дати , зато ће његови потомци уживати обезбјеђени доживотно а његова идологија ће заиста постати бесмртна јер су у ОЗС ( Окупациона Зона Србија ) само погубна глупост и удбашки национализам бесмртни а то му ваљда и дође једно те исто. Цијело вријеме је лагао народ да он НЕ ПРИЗНАЈЕ Хашки суд иако је од почетка до краја његовог боравка у притворској јединици активно учествовао у процесу који се водио против њега па како то онда није признао тај суд ? Сад ликује и каже да је Хашки суд донио једину могућу одлуку…па како то , зар за тебе свака одлука тог суда није апсолутно ништавна јер ти кажеш да НЕ ПРИЗНАЈЕШ тај суд ?!
seselj_6_show
Дакле све од почетка је била фарса са извјесним исходом. Као што су од почетка он и његов кум , други вођа удбашког национализма.ук Драшковић ( удбаши и комунисти и један и други , Драшковић је био и секретар Мики Шпиљку ) добили задатке како и на који начин да обмањују и манипулишу националистима…колико је само Срба погинуло вјерујући разним Драшковићима , Шешељима , Арканима…?!
Овом пресудом Хаг је амнестирао Шешеља и његов удбашки-национализам а Шешељ је ( својим практичним признањем тог суда ) амнестирао Хаг за сва његова злодјела према Србима. То им је било потребно и то је практични доказ како „на терену“ функционише рад разних обавјештајних служби посебно Британске службе MI 6 која је убједљиво највише умјешана у сва дешавања на просторима Балкана што је постало традиција још од средине 19 вијека.
У цијелој овој шаради и демократској лудници има једна добра ствар. Ако ништа нико неће моћи рећи :“Нијесам знао“ јер маске падају , зар не ?
С.М. „Пси мира“
Scroll to Top