Зашто им смета „Das Mädchen unter der Laterne“ ?!

Не признајем идоле удбашког-национализма и с гађењем их одбацујем. Они су смјернице ка слијепим улицама и путокази који воде у амбис. Одбацујем и њихов одвратни и испразни патриотизам којег зову национализмом. Нама су комунистички крвници и сатрапи , слуге јудео-масонске секте под командом Британских служби пројектовали ратове , циљеве и хероје. Њихови Аркани и Цеце ( у том удбашком пројекту , оличен је „свети“ савез „срба“ и чергара ) су нам подметани као највећи узори и примјери као матрица за понижење и уништење наше крви.

arkan1_716042s1
удбашки пројект „свети“ савез „срба“ и чергара
Они који су увијек служили туђим ( дословно вражјим ) интересима означили су истинске родољубе Љотићевце-Добровољце као „слуге окупатора“ ?! Зашто , зато што су направили владу под Њемачком окупацијом и тако сачували народ од биолошког истребљења. Зато што су спријечили да умјесто једног буду три Јасеновца ето такви нас зову усташама. Они безумници у дивним витезовима Србским виде ужас јер им је ужас у души и уму проклетом очајем материјализма и безбожја.
И још да кажем истине ради , усташе су наши биолошки истребљивачи али Небеска Србија се напунила мученицима и великомученицима од усташког ножа. Усташа није могао заклати дух у Србину нити га понизити. Комунист је поробио душу , ум и тијело. Он је цркву увео у јерес и потчинио да служи врагу , обезбожио и морално упропастио народ и пакао напунио.
5620c431-9074-472c-bdec-406ab0765237-amfoljubitituruku-previeworg
Комунисти безбожници , најпоганији хулитељи и богоборци су се заклињали у правду , част и поштење. Некад су своју крваву петокраку носили на челима а данас је носе у легитимацијама међународних организација али и онда и сада су увијек радили само једну ствар…мрзили све што је истински Православно и Србско.
90тих су да би преживјели бијес и народно незадовољство глумили четнике из Булајићевих филмова и наравно да би згадили и понизили родољубље , бирали најгори олош да промовише њихов удбашки-национализам. Опет су у пројектованим ратовима преварили Србски народ и издали га по ко зна који пут давши му мрвице са стола а заправо су само одрадили прљав посао за стране службе. Свој задатак су обавили и сада могу слободно да глуме демократе и либерале али се по потреби ( као камелеони ) лако трансформишу у удбашке егзекуторе ( са свиленим гајтаном или без њега свеједно ). Циљ је био увијек само један , Србе држати поробљене. udba-1
Таквима се коса диже на глави кад чују и за сам појам „Фашизам“ јер то у њиховом уму мантра за мржњу. Нема то много везе са идеологијом јер је то свијет који угавном нити је прочитао ни Марксов „Капитал“ а о Мусолинијевој „Доктрини Фашизма“ да и не причам. То има много више везе са статусом роба у коме се и сами налазе. Они су заправо робови који љубе свој „златни кавез“ ( а често тај кавез није златан чак ни у илузији )  и мрзе сваког ко љуби истинску слободу која је јасно као антипод детерминисана појмом „Фашизам“. Патологија мржње према „Фашизму“ као појму је дакле условљена па донекле и пројектована робским ( намјерно пишем са „Б“ ) стањем духа  и ума.
Ето су данашњи удбашки-националисти ( дјеца својих родитеља Британског MI 6 и КПЈ тј. Југословенске УДБА ) који се бусају у прса патриотска и веома ревносно реагују на сваку појаву „Фашизма“ у Срба. Они су чувари „нашег образа“ наравно при том им уопште не смета да на сав глас промовишу „Пинк“ и „Гранд“ партијску културу комесара Митровића и њему сличних. zeljko-mitrovic-1394491779-459379Смета им „Das Mädchen unter der Laterne“ али им је највећи домет забаве дивљање са циганима на Гучи. Мрзе Њемце окупаторе ( за чије четири године окупације смо били слободнији него икад од пада под Турке до дана данашњег ) али гаје веома братске односе са Турцима који су их стотинама година набијали на колац , силовали жене и понижавали на најгрозније могуће начине. Гаде им се ужасни Њемачки фашисти ( иако узгред буди речено у Њемачкој фашизма никад није било ) али им се не гади што су одлазили генерацијама у ту Њемачку и од поштенг рада и плата подизали куће и цијела имања , фирме и чуда…и што би и данас за посао у Њемачкој продали пола фамилије.  Пљују на Лили Марлен али зато напуне Ком-банк Арену кад дође Прљаво Казалиште , Дино Мерлин…
Од комунисте заиста нема одвратнијег лицемјера…
С.М. „Култ“
Scroll to Top