Срђан Мркаја “ПОКОЉЕЊА И ПОКОЉЕЊА”

Паралелни Систем се не може изградити преко ноћи. То је огроман посао који ће градити покољења а ми смо такорећи „прва лопата“ , дефинисали смо идеју и дали рјешења у теорији и сад нам преостаје да уђемо у блато до кољена и кренемо лагано да копамо темеље.
Не постоји алтернатива осим оне коју човјек сам својим трудом , жртвом и знојем не направи. Нема будућности ако нема вјере , воље и жеље да се она осигура. Не постоји нико други који ће рјешити наше проблеме осим нас самих.
Не гледајте према званичним институцијама јер је њих заузео непријатељ и оне нам не могу помоћи. Све званичне институције су само средство спровођења неоробовласничког система који неко још зове и демократски систем. Не гледајте према ОЗС ( Окупациона Зона Србија ) јер вам она неће пружити ништа осим кавеза и обмане , невидљивих ланаца и понижења недостојног сваког живота. Они могу да вам пруже само мрвице са стола својих господара и труле ушминкане кошмаре које називају сновима о једнакости , братству и слободи а који су све супротно од тога.
Морамо сами бити ковачи своје среће , узети живот у своје руке и управљати с њиме ма како тешко било ма како било немогуће јер немамо избор.
Истину имамо и Господ је обећао да ће нас она ослободити и ја му вјерујем. Али браћо да би нас истина ослободила морамо је прво познати…“Познаћете Истину и Истина ће вас ослободити“ Јеванђеље по Јовану 8:32
Питање је да ли је желимо ?! Шта смо спремни да жртвујемо за њу ?! Јесмо ли заиста истинољубиви или то само тако кажемо ?!
Сваки који је од истине има само један пут а то је пут уклањања од безбожника. То је пут одустајања од лудила овог свијета и то је пут страдања тј. супростављања терору већине. Јесте ли спремни браћо и сестре ?! Имате ли храбрости да се борите ?! Огромна је храброст потребна да се погледа и сагледа сва истина и о нама самима и о дубини пада нашега рода и свијелога свијета. О можемо ли пити ту чашу ?! Сад више него икад потребно је бити херој и само онај ко призове име Господње у себи , само он ће се спасити. Само онај ко у себи уздигне хероја , способног да побједи овај кукавички свијет само он ће се спасити. Само онај ко призове благослов Господњи на себе и породи у себи витеза сјајног оклопа и срца ревносног , само он ће се спасити. Јеси ли ти тај хришћанине ?!
Наша борба је света и наш рат је свети и све што чинимо , мора бити свето. Ми свједочимо собом и својим дјелима , ријечима и мислима и зато морамо бити беспријекорни тако да непријатељ нема ниједан изговор ( иако крвнику изговор није ни потребан али да се испуни ријеч Господња ).
Стварање Паралелног Система је дакле неминовност за све љубитеље слободе јер слободе нема и све ће је мање бити у званичном систему јер иде син погибли и проклетник долази ( антихрист ).
Ми не треба да се бавимо овим свијетом нити да га исправљамо , да га лијечимо и поправљамо…не ништа од тога. Овај свијет је мртав и људи који су се предали већ су мртви. Они дјелују да су живи али њихов дух је мртав. Ми не можемо да их оживимо против њихове воље. То може само Господ ако у њима има покајања. Ми међутим морамо да се бавимо собом и гледамо како ћемо да преживимо ово лудило које се спрема и већ је ту. Морамо да дочекамо спремно олују. Морамо да се спремимо и организујемо тако да створимо услове да се што више људи извуче из MATRIXA. Да створимо огњишта , наш животни простор који ће пружити нашим људима минимум извјесности у сваком смислу.
Створити паралелне институције и собом се бавити и својим пословима због себе и ради свог спасења то је суштина Паралелног Система.
 из књиге С.М. „Пси мира“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top