Срђан Мркаја “ОГЊИШТЕ ЖИВОТА”

Родољуби у О.З.С. ( Окупациона Зона Србија ) су потпуно дезоријентисани. Стотину група , организација…једни зову у странке , на изборе , гласања , протесте…а други маштају о некаквим револуцијама , пучевима , руској интервенцији…
3392746_b38ac28b
Доста сам писао о томе. Јасно сам указао на три основна начина политичке борбе а то су системска борба , анти-системска борба и паралелни систем. Дакле једни вам нуде системску борбу , други анти-системску а СНП „Збор“ указује да је једино трећи пут онај прави.
Укратко , родољуби треба да престану да буду РЕАКЦИЈА и да постану сопствена АКЦИЈА. Потребно је ИЗГРАЂИВАТИ сопствени систем а не ПОБОЉШАВАТИ или РУШИТИ овај званични. То наравно подразумјева много озбиљнији приступ проблему као и посједовање извјесног нивоа свијести и расуђивања као и вјере тј. храбрости да би се нешто конкретизовало у том смислу. Само озбиљни борци разумију ситуацију и сав бесмисао СИСТЕМСКЕ и АНТИ-СИСТЕМСКЕ борбе.
У првој фази потребно је изградити мрежу малих заједница ( огњишта ) на територији града. У другој фази потребно је организовано напуштање градских средина , измјештање тих огњишта у приградске тј. сеоске средине ( животни простор ) и организовање тих огњишта. У трећој фази потребно је повезивање градских и сеоских огњишта са централном управом и образовање свих паралелних институција у том смислу.
111
Родољуби , само у нашем новом животном простору у нашим огњиштима , могуће је живјети СЛОБОДНО. Само у нашем паралелном систему могуће је васпитавати нашу дјецу на патријахалан начин , сачувати чисту крв ( расу ) и спремити их за живот достојан човјека , заштити их од погубних и настраних утицаја мултикултурализма , либерализма , материјализма…и осталих зала модерног друштва. Само на овај начин , могуће је произвести макар релативно здраву храну и пити исту такву воду. Само ТРЕЋИ ПУТ води ка здравом и нормалном животу далеко од лудила глобализма и технократије. То је наш пут. Сјетите се пророчанства и онога што је писано. Све нас чека врло убрзо примање ЧИПА тј. ПЕЧАТА АНТИХРИСТА без кога се практично неће моћи живјети у званичном систему. Нити ће се моћи куповати нити ћемо моћи продавати без тог печата издаје који оне који га приме води у вјечни погибао. И зато је СИСТЕМСКА и АНТИСИСТЕМСКА борба потпуно бесмислена и погубна. Оба та пута су странпутица која води у окове сина погибли. Они који остану у градовима мораће да приме печат па и они који су по селима ће га примити јер неће знати шта примају а неће знати јер их неће бити брига…само мали број оних који истински вјерују и који истински љубе спасење НЕЋЕ ПРИМИТИ ЗНАК ЗВИЈЕРИ И ПО ЦИЈЕНУ ГУБИТКА ЖИВОТА.
1378375_521833324576222_79169413_n
ПАЗИТЕ ! Истинска Србска Православна Црква је већ у ПАРАЛЕЛНОМ СИСТЕМУ и ускоро је чека КАТАКОМБНИШТВО као што је писано. Истински хришћани прате истинску цркву и иду за њом. Они који буду пратили пут благослова , Господ ће их благословити великим даровима и посебно ће „излити“ на изабране ту благодат у посљедња времена.
У званичном систему ( MATRIX ) ће остати све лажно и полуистинито , лажна црква , лажна држава , лажно друштво , лажне школе , лажно здравство , лажна полиција , лажна војска , лажни идоли ( спортисти , музичари , глумци , политичари…) и они ће с одушевљењем дочекати анти-христа , биће опчињени са њим и у њему ће видјети самога Бога и са њим ће бити проклети…
С.М. „Свети рат“
Scroll to Top