ПОЗИВ СВИМ РОДОЉУБИВИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА , ГРУПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА

СНП „Збор“ је данас једини покрет и идеја у васколиком србству који проноси бакљу свијетлости кроз мрачни тунел ОЗС ( Окупациона Зона Србија ) па чак не само кроз србство него и много шире. Сви десни покрети Европе ће морати да прихвате концепт „Паралелног Система“ или ће једноставно бити само још једна „слијепа улица“ свога народа. „Паралелни систем“ једноставно нема алтернативу јер су историјске околности довеле до тога да званични систем постане само једна велика обмањивачка машинерија , димна завјеса , једно велико позориште на коме се одиграва представа док је у исто вријеме стварни живот негдје друго , сакривен од очију робова. Сваки родољубиви Европски покрет који има визију ће то увидјети и схватити да мора да отпочне процес „извлачења“ из система ( MATRIXA ) и упоредо с тим стварања „Паралелног система“.
Све институције званичног система почев од „Цркве“ ( екуменистичка секта која је узурпирала трон св. Саве и лажно се представља као СПЦ ) и САНУ тј. АСАНУ ( анти-србска академија наука и умјетности ) па све до разних министарстава и других бочних тијела…су наросто , љуштура без садржаја тј. са пројектованим садржајем који је у супротности са истином. Због свега тога , СНП „Збор“ има не само историјску него и епску улогу на данашњој идеолошко-политичкој сцени а то је да „отвори очи“ свим родољубивим организацијама , групама и појединцима и у нашој окупационој зони али и у другим окупационим зонама.
СПН „Збор“ је први који је јасно и недвосмисено кренуо најтежим али и јединим могућим путем , не гледајући ни на „системску борбу“ ни на „анти-системску борбу“ , храбро идећи право у саму срж. Никада нијесмо нити ћемо правити компромис због било чега. Наш концепт је истина и зато око тога нема преговра јер истина нема ништа заједничко са лажима и полуистинама. Наша рука остаје пружена свима који виде , истину и који могу да сузбију своју сујету. Ми не тражимо ништа за себе , нити смо присвојили концепт „Паралелног система“.
Не сматрамо да имамо ексклузивно право на њега , нити да смо га измислили…једноставно смо га препознали и нудимо га свима. Позивам све организације , групе и појединце да нам се придруже у заједничкој борби. Ми од вас не тражимо ни да се одрекнете „системске борбе“ али и ви и сви други морате схватити да ће вријеме које долази захтјевати да на његове изазове одговоримо на много озбиљнији начин него што је то могуће кроз „системску борбу“ ( коју уосталом сматрам потпуно бесмисленом ). Другим ријечима , потребно је да прихватите за приоритет стварање „ПАРАЛЕЛНОГ СИСТЕМА“ преживљавања и ми имамо основу на којој можемо сарађивати.
С.М. „Свети рат“
Scroll to Top