ИНИЦИЈАТИВА СНП „Збора“ ЗА КАНОНИЗАЦИЈУ ЂЕНЕРАЛА МИЛАНА НЕДИЋА У СВЕТОГА МУЧЕНИКА

Став СНП „Збора“ је да је Милан Недић мученик и праведник , страдао је од безбожних удбашких џелата и по чему је његово страдање мање од страдања других светих ?! Гроба му нема па се не може утврдити на конвенционалан начин да ли његове мошти миомиришу , мироточе…али његова дјела а нарочито његова мученичка смрт су сваком родољубу довољна да подржи ову иницијативу.
СНП „Збор“ се енергично супроставља било каквој иницијативи која води ка “РЕХАБИЛИТАЦИЈИ” пред комуно-демократским судовима јер је то потпуно бесмислено и ружи витешко дјело бесмртног ђенерала. Зар да тражимо да потомци крвника изврше некакву ревизију њиховог недјела и да их на тај начин “оперемо” од злодјела ?! Зар да иштемо од оних који су упропаститељи србства и уништитељи свете цркве , да они рехабилитују ђенерала Недића ?! Да нам титоистичка банда и либералне животиње које не само да деценијама систематски уништавају све србско него се труде да понизе Србију на најодвратније могуће начине…и сад ми од таквих изрода да тражимо да нам баце са свог јудино-издајничког стола неке мрвице ?!
Жртва ђенерала Недића је њега узвисила ка Царству Небеском и њему се треба молити , сачинити акатисте и тропаре а не бавити се сулудим рехабилитацијама и сличним дефанзивним дјелима. Ако је Недићу потребна рехабилитација од удбашких џелата ајде онда да тражимо и од Ватикана да рехабилитује св. Саву јер је поново крстио свога оца Немању и вратио га у вјеру православну или да тражимо од усташких судова Хрватске да рехабилитује војводу Ђујића ?! По чему је то мање апсурдно ?!
Не само дакле да се СНП „Збор“ супроставља рехабилитацији ђенерала Недића од комуно-демократских судова данашње О.З.С. ( Окупационе Зоне Србија ) која је у потпуном континуитету и правно и морално са комунистичко-патризанском окупацијом од 1945 па до дана данашњег него се уопште противи и самој идеји рехабилитације ( било какве од стране било кога ). Светитељу није потребна рехабилитација а ја вјерујем да је ђенерал Недић сада светац-мученик.
Напомињемо , србству данас су потребни нови светионици Божји и нови мученици да покрену Србина из кошмара јереси и безбожништва и није довољно само говорити да су они били позитивни. Њихова жртва је велика као и жртва свих светих ако јесу страдали за вјеру и отацаство и од сатанских слуга а ту нема никакве сумње.
Позивамо истинске епископе и све родољубиве организације , групе и појединце да ми се прикључе и подрже ову иницијативу јер ово мора бити наша заједничка борба.
Господе Исусе Христе , који си и сам страдао мученички и тако својом жртвом јеси запечатио своје ријечи и сав свој земни живот мада гријеха нијеси имао и мада си јединородни Син Очев који се слави заједно са Светим Духом…тебе о сами Господе призивам да благословиш ову жељу срца мога и ако је праведно и теби угодно да дозволиш придодати и јавно обзнанити цијелом свијету да је ђенерал Милан Недић мученик по твојој вољи и да је страдао за вјеру отаца својих и народ свој од слуга ђавољих и армија мрака…прослави Господе слугу свога Милана и благослови га мученичким вјенцем славе у све вијекове , амин.
С.М. „Свети рат“
Scroll to Top