УПОЗНАЈ ПРАВОГ НЕПРИЈАТЕЉА ДА БИ ГА ЛАКШЕ ПОБЕДИЛИ

Да би схватили шта се догађа у свету у последње време, у периоду који засигурно траје минимално већ неколико векова, морамо да разумемо и помиримо се са чињеницом да СВЕТСКА ЗАВЕРА постоји! Ова завера, или боље рећи рат који се често води оружјем и крвавим биткама, а још чешће закулисним радњама и дуготрајним тајним операцијама – води се против васцелог човечанства. На удару завереника је нарочито наша сопствена врста; бела Аријевска раса са мање или више свим својим нацијама. Не мора да се истиче да је и наш сопствени Српски народ задњих година постао посебна мета ове “светске завере”. Наша врста је у овој борби за превласт и апсолутну доминацију над планетом Земљом оцењена као најопаснији и најжилавији противник. Због тога она мора бити обманута, савладана, покорена и ултимативно уништена. Са њом морају нестати и све наше нације и државе, наша достигнућа и историја, наша Аријевска култура и посебно наша религија – која је код белог човека апсолутно и предоминантно ХРИШЋАНСКА. О овоме немојте имати никаквих илузија, јер знајте да их наш НЕПРИЈАТЕЉ уопште нема! Тај непријатељ су ЈЕВРЕЈСКИ ЦИОНИСТИ !!!

 

Шта је то што Јевреје подстиче да нас константно током историје нападају и тако жилаво воде борбу против свега и сваког? Сасвим је сигурно да одговора на ово питање има више, али ми ћемо се у овом есеју задржати само на једном, а то је РЕЛИГИЈА. Код сваког народа његова религија непорециво утиче на његово национално биће и нарав, и обратно. А код Јевреја, њихова раса, нација и религија су једно.

Код сваке религије постоји нека света књига са предањима и законима за ту дату религију, која је истовремено и сама срж, покретачко срце те вере. На пример, код хришћана је то Библија, код муслимана је то Куран, а код Јеврејске расе и народа то је ТАЛМУД! Сваки јеврејски извор уздиже “Талмуд” на највише место, ево само једног од њих, и то веома искреног…

“Талмуд је до данашњег дана срце којим циркулише крв јеврејске религије. Било какав закон, обичај или церемонија које упражњавамо – без обзира да ли смо ортодоксни, конзервативни или реформисти, или смо само сентиментални – ми сви следимо ТАЛМУД. То је наш заједнички закон”. Ово једноставно објашњење је написао јеврејски новинар HERMAN WOUK за новине NY HERALD TRIBUNE у серијалу чланака под називом “Талмуд: Срце и крв јеврејске вере “ у броју од 17. новембра 1959. године.

Сам “ТАЛМУД” се састоји из чак 63 књиге, које су подељене у 6 великих делова. Ових 6 делова се на хебрејском називају “СЕДАРИМ”, тј. наређења. Њих чине:

1) ZERAIM   (Семе)

2) SEDER MOED (Празници)

3) SEDER NASHIM (Жена)

4) SEDER NEZIKIN (Штете)

5) SEDER KODASHIM (Жртвовања)

6) SEDER TOHOTOTH (Очишћења)

Ових 6 наређења “Седарима” се састоји из 613 “Божијих” заповести, а даље ћемо видети какве су то заповести…

Сав религијски, па и световни живот Јевреја мора да се заснива на “Талмуду” и да у њему има своју основу.

“Свака одлука која се тиче јеврејске религије, мора се заснивати на Талмуду као коначном резимеу свих ауторитета који су икада постојали”(“Јевреји – њихова историја, култура и религија”, вол. 4, стр. 1332, JEWISH PUBLICATION  SOCIETY  OF  AMERICA, 1949.).

Колико “Талмуд” утиче – свесно или несвесно – на своје вернике, сви смо осетили у комунизму, том “рају на земљи” који је без изузетка био талмудски феномен. Његов изумитељ и родитељ, Јеврејин MOSES MARDICI LEVI, био је син јеврејског рабина и од свој најраније младости индоктриниран “Талмудом” чије је учење уградио у свој изум по имену КОМУНИЗАМ. Касније је узео “уметничко” име KARL MARX и написао књигу фантазија звану “КАПИТАЛ” (коју иначе никада није комплетирао и завршио), због које је касније животе изгубило око 160 милиона људи широм наше планете. О религији свог сопственог народа, Moses Mardici  алиас Karl Marx, поштено је рекао: “Шта је основа Јудаизма? Практична страст и похлепа за профитом. И чиме би могли да умањимо његово религијско обожавање? Изнуђивањем. Шта је његов прави Бог? Паре!”.

 

 

ОДНОС ПРЕМА ХРИСТУ

Није никаква тајна шта Јевреји осећају и мисле о Исусу Христу. Такође је и добро познато, и ко је захтевао Христово разапињање и увелико учествовао у његовом мучењу. Улога “ПИСАРА” – јеврејске оновремене интелигенције и “ФАРИСЕЈА” – јеврејских свештеника, више је него очигледна у свему овоме. Што се тиче тих тадашњих “Фарисеја” и данашњих рабина, у “Универзалној јеврејској енциклопедији” сасвим јасно пише: “Јеврејска религија и данас вуче своје порекло и трагове без икаквог прекида, кроз све векове, од Фарисеја”. Да будемо искрени, јасна је и очигледна улога Римљана у Христовом разапињању; као и улога римског намесника Јудеје – ПОНТИЈА ПИЛАТА. Као и што се сасвим добро зна да је Пилат после суђења “опрао руке” јер није нашао Исусу никакве кривице, а морао је да га осуди из политичких разлога… и на кога је грех Христовог распећа пао.

У ТАЛМУДУ се о Исусу доста пише, и то на најгори начин: почевши од његовог рођења, па до хваљења његовог мучења и смрти. Талмуд учи да је Исуса зачео демонски дух, који је имао сексуални однос са његовом мајком Маријом и то када је она имала менструацију, пошто њеном мужу Јосифу није било дозвољено да је тада додирује (јер је по јеврејском обичају жена тада нечиста). О овом јеврејско-талмудском тврђењу писао је руски свештеник И.Б. ПРАНАИТИС у својој књизи “Талмуд размаскиран” која је била објављена још 1892. године у Петрограду.

Следећи наводи су из ТАЛМУДА, уз кратки ОПИС о чему се у њима ради и на који начин се описује Исус:

Sanhedrin, 67А: Исус Христос се описује као син ПАНДИРА, римског војника.
Kallah, 1B (18B): Зачет током Маријиног менструалног циклуса.
Toldath Jeschu : Христово рођење се описује најсрамнијим изразима.
Abhodah Zarah, II: Помиње се као син Римљанина Пандира.
Schabbath XIV: Опет се описује као копиле римског војника.
Sanhedrin, 43A : Опис Исусовог убиства тако што је обешен.
Schabbath, 104B: Христос се назива будалом и напомиње се да нико не треба да обраћа пажњу на њега.
Sanhedrin, 103A: Опис Исуса као нечасног и ниског морала.
Sanhedrin, 107B: Исус је завео, корумпирао и уништио Израел.
Zohar III, 282: Тврди се да је умрео као звер и да је закопан у гомили животињског измета.
Abhodah Zarah, 21A: Напомиње се да је обожавање Исуса по кућама непожељно.
Iore Dea, 150, 2: Наредба да се ни случајно нико не појављује тамо где се одаје поштовање Исусу Христу.

Нема никакве потребе да се наглашава какав утицај и какву улогу је Христ извршио, и има на религију и културу Европе, целе Беле расе и нашег народа. Вређање и пљување њега, је вређање и негирање наше целокупне беле европске цивилизације – а то је баш оно што Јевреји раде читавих 2000 година! За крај, да поменемо и чињеницу да је католички “суд” у Ватикану крајем ’70-их година прогласио да Јевреји нису криви за Христово разапињање и убиство!?! Ова католичко-ватиканска “пресуда” је свакако у тоталној супротности са оним што Јевреји проповедају у свом светом Талмуду, и шта они и дан данас уче о Исусу из Назарета.

 

 

МРЖЊА ПРЕМА ХРИШЋАНИМА

Постоји 11 погрдних, увредљивих имена којима ТАЛМУД именује све остале људе који нису следбеници ове књиге мржње. Најраширеније и најпознатије име је ГОJИМ – што значи стока, и овим погрдним називом обележава се свако ко није јеврејске крви. За саме хришћане постоји име НОСТРИМ, назив који потиче од “Исуса из Назарета”. Остала имена која је ТАЛМУД осмислио за све не-“јевреје” су: MIZIM, EDOM, ABHODAH ZARAH, AKUM, OBHDE ELILIM, NOKRIM, ANME HAARETS, KUTHIM, APIKOROSIM. Осим ове гомиле ружних назива којима се ГЕНТИЛИ (неверници, не-јевреји) називају по Талмуду, ова књига јасно назначава за шта се сматрају хришћани и шта Талмуд каже о религијским осећањима хришћана. Овде је само неколико цитата из “Светог Талмуда Јевреја” који се односе на ову тему:

Nilkoth Maakhaloth: “Хришћани су идолопоклоници, са њима се не смете дружити”.
Abhodah Zarah, 22A: “Не дружите се са овим неверницима, они проливају крв”.
Abhodah Zarah, 25B: “Чувајте се хришћана док путујете са њима”.
Abhodah Zarah, 15B: “Предложите хришћанима да имају сексуални однос са животињама”.
Abhodah Zarah, 22A: “Осумњичите хришћане за сношај са животињама”.
Abhodah  Zarah,  22B: “Хришћани су нечисти јер нису на Синајској гори”.

Све жене не-јеврејског рода и врсте Јевреји називају ШИКСАМА. А за шта их “одабрани” сматрају, најбоље цитира њихов Талмуд – књига узвишена:

Eben Haezar: “Све не-јеврејке су курве”.

Нормално, сопствене жене уздижу максимално и чувају их од друштва других инфериорних људи:

Iore Dea 198, 48: “Чисте Јеврејке ће се запрљати дружећи се са хришћанима”.

За шта Јевреји сматрају хришћанске народе, је сасвим супротно од сулудог хришћанског идеала да све људе сматрају браћом и једнаким себи, па и саме Јевреје. Папа Јован Павле II, католички поглавар, приликом обележавања 50-годишњице јеврејске државе у Ватикану упалио је прву свећу у традиционалном јеврејском свећњаку са 7 свећа. Овај чин католички папа је пропратио речима: “Јевреји су наша старија браћа”. А за шта нас та старија браћа сматрају, најбоље објашњава Талмуд:

Abhodah Zarah, 72B: “Вино које су дотакли хришћани мора бити бачено”.
Iore Dea 139, 1: “Избегавајте ствари које хришћани користе у свом обожавању”.
Iore Dea 151, 1H: “Не продајте хришћанима воду за њихова крштења”.
Iore Dea, 337, 1: “Заменити мртвог хришћанина је као губитак краве или магарца”.
Eben Haezar 44, 8: “Бракове између хришћана и Јевреја поништити”.
Zohar I, 28B: “Хришћански идолопоклоници, деца су Евиног греха”.
Zohar I, 131A: “Идолопоклонички народи погане свет”.
Iore Dea, 148, 12H: “Сакријте своју мржњу према хришћанима на њиховим слављима”.

У часопису “ЈАНУС” број 2 из далеке 1912. године, у чланку под називом “Велика мржња”, Јеврејин CHESKEL  ZWIKLOTZEL нам признаје:

Као опозиција анти-семитизму, мржњи према Јеврејима, постоји још већа мржња међу делом Јевреја према свим Гентилима. Не постоји за мене ништа тако надахњујуће као кривица да, ако постоји нешто што уједињује све Јевреје на свету – то је онда велика, подмукла мржња. Нико не може да порекне чињеницу да је моћно и јако јеврејство опасност за све Гентиле “ (невернике, оп. аут.).

Abhodah Zarah, 78C: “Празнике Исусових следбеника сматрати за идолопоклонство”.
Abhodah Zarah, 14B: “Забрањено је хришћанима продавати ствари за верско обожавање”.
Abhodah Zarah, 2A, 1: “Не тргујте са хришћанима за време њихових празника”.
Abhodah Zarah, 2A, T: “Тргујте са хришћанима само зато што имају новца да плате”.
Abhodah Zarah, 78: “Хришћанске цркве су место идолопоклонства”.

Године 1997. амерички Јеврејин AVI KOSTNER , стар 52 године, осуђен је на доживотну робију због убиства своје двоје деце. Овај манијакални следбеник Талмуда је своју децу – стару 10 и 12 година – прво дрогирао а затим их мучки задавио. На питање зашто је то урадио, “тата” Kostner је одговорио да је своју децу радије убио него да их види одгајане као хришћане од стране његове бивше жене, хришћанке и беле Американке.

 

               THEODORE  HERTZL

 

ДУША

Лудило звано “јудео-хришћанство”, које мало по мало диже своју одвратну главу, постоји у свакој конфесији хришћанске религије. На жалост, има га повремено и у нашој православној вери, зашто то не рећи? О чему се овде ради? Једноставно, ради се о изједначавању јудеизма и хришћанства, и стварању неке “нове” религије. Овакви малоумни покушаји ће само упропастити нашу веру, тако што ће покушати да направе неку подврсту јудеизма. Да су ове две религије потпуно различите и неспојиве, најбоље показује сам ТАЛМУД са својим трактатима.

Да су разлике очигледне има и више него довољно примера, али ми ћемо се овде задржати само на једном: то је учење о људској души! Мислим да нема потребе да се пише какво је учење о души у нашој европској култури и хришћанској религији, то су ствари мање или више познате свима. Зато ћемо се задржати на ономе шта јудејски “Талмуд” пише и учи о души…

Кабалистичке саге истине наводе да Адамово име садржи почетна слова речи Адам, Давид и Месија. Пошто је Адам згрешио, његова душа је прешла на Давида, а када је касније и он згрешио душа је прешла у Месију. Пун текст у Талмуду гласи:

Јер, 30, 9: “Они ће служити Господу њиховом Богу, и Давиду њиховом Краљу, кога ћу Ја уздићи за њих”.

Такође у Талмуду пише и следеће:

Езек, 37, 25: “Мој слуга Давид, биће њихов краљ заувек”.

А пише и ово: “Они ће тражити Господа њиховог Бога и Давида њиховог Краља” (Hosea 3, 5). Ако ово није довољно да схватите о чему се ради у јудејском учењу о души, идемо даље са цитирањем “светог” им Талмуда…

Caphtor Upherah, falio 51, col. 2: “Понекад се душа праведног човека може наћи у телу чисте животиње или прљаве”.
Emek Hammelech, 23D: “Не-јеврејске душе долазе од смрти и смртне сенке”.
Zohar I, 46B – 47A: “Душе неверника имају нечисто божије порекло”.
Rosch Haschanach, 17A: “Не-јеврејске душе одлазе право у пакао”.
Jalkut Robeni Gadol, 12A: “Душе не-јевреја долазе од нечистих духова и зову се свињама”.

 

РЕЛИГИЈСКА НЕТРПЕЉИВОСТ

Код јеврејске расе веома је распрострањено мишљење да су они непрестано под неким религијским и националним прогоном. Јеврејско изигравање вечите жртве иде дотле да они тврде да сваки “расизам, национализам, верски фанатизам, и разне екстремне десничарске идеологије за све на овом свету криве Јевреје”. Наравно да Јевреји нису криви за све и свако зло на овом свету, али за неке ствари јесу и далеко су од тога да су невини. Јеврејска пропагандна машина нас непрестано бомбардује неком “колективном кривицом” за прогон Јевреја у средњовековној хришћанској Европи, у муслиманско-арапском свету, као и у православној Русији, а нарочито у нацистичкој Немачкој. Али они никако да одговоре на једно просто питање које гласи: Зашто су били прогањани? На ово питање неки Јевреји и дају одговор, као на пример јеврејски писац OSCAR LEVY у књизи “Светски значај руске револуције”:

Тешко да има неког догађаја у модерној Европи који не води порекло назад до Јевреја. Ми Јевреји смо данас ништа друго до светски преваранти, уништитељи света, његови упропаститељи и егзекутори “.

Заборавља се њихова (доказана) улога у СВЕТСКОЈ ЗАВЕРИ, у покољима над хришћанима и осталим Гентилима у античком свету, у “руској” октобарској револуцији и бољшевичком Совјетском савезу, заслуга и удео у изазивању два светска рата, и у освајању Палестине и прогону палестинског народа. Време је да се покаже да они који највише “плачу” о прогону, мржњи и нетрпељивости – да су баш ти највећи заступници прогона, мржње и нетрпељивости. И као што ТАЛМУД рече…

Шта му је?” – “Ма пусти га, прича о некој лудој теорији завере… Каже да домаћин планира да нас закоље и поједе !”

Abhodah Zarah, 14B: “Забрањено је продавати религиозне радове хришћанима”.
Iore Dea, 142;10: “Морате се држати што даље од цркава”.
Iore Dea, 143;15: “Не смете слушати црквену музику, нити гледати у идоле”.
Iore Dea, 143;1: “Не смете поново обнављати куће које су порушене у близини цркава”.
Schabbath, 116A: “Талмудисти се слажу да хришћанске књиге треба спаљивати”.
Abhodah Zarah, 78C: “Хришћански су празници залудни, одвратни и зли”.
Abhodah Zarah, 6A: “Забрањено је пратити хришћански празник Божић”.
Gittin, 62A: “Јеврејин да се држи даље од хришћанских домова празницима”.
Choschen Ham, 26;1: “Јевреји не смеју да се туже пред хришћанским судијом или законом”.
Chosen Ham, 34; 19: “Хришћани или слуге не могу бити сведоци”.
Iore Dea, 112;1: “Избегавајте да једете заједно са хришћанима, то подстиче фамилијарност”.
Abhodah  Zarah  35B : “ Не пијте млеко од краве коју је помузао хришћанин”.
Iore Dea, 178;1: “Никада не опонашајте обичаје хришћана, чак ни фризуру косе”.
Iore Dea, 120;1: “Посуђе које је купљено од хришћана, мора бити добро опрано”.
Abhodah Zarah 2A: “Три дана пре хришћанских празника, избегавајте их све”.

 

 

ЉУДСКЕ ЗВЕРИ

Запамтите, браћо, да се Јеврејски Тајни Закони (или боље рећи “мало познати закони широј јавности”) заснивају на фундаменталним принципима који јасно тврде: само Јевреји су прави људи. Супротност овоме су сви остали не-Јевреји који су у ствари животиње. По јеврејском Талмуду они су звери у људском облику. Сви ми смо само гојими и у борби против људске стоке све је дозвољено. Јеврејски “НАД-ЧОВЕК” може да их лаже, вара и поткрада. Може чак и да их силује и убија!

Постоји на стотине пасуса у Талмуду, у којима се не-Јевреји, тј. гојими или гентили, описују као животиње. Овде су само неки од њих…

Baba Mezia, 114B : “Јевреје звати људским бићима, али не-Јевреји нису људи. Они су звери”.
Ereget Raschi Erod, 22;30: “Акум је као пас. О да, списи уче да више поштујете пса него не-Јевреја”.
Kerithut, 6B: “Јевреје звати људима, хришћане не звати људима”.
Orach Chaiim, 57;6A: “Хришћане сажаљевати ништа више него болесне свиње”.
Kethuboth, 110B : “Псалмисти да пореде хришћане са нечистим животињама”.
Sanhedrin, 74B : “Сексуални сношај хришћана је исти као код звери”.
Kethuboth, 3B : “Сој хришћана је вредан као и сој звери”.
Kidduschim, 68A: “Хришћани као људи су обичне гузице”.
Schene Luchoth Haberith, 250B: “И поред тога што не-Јевреји имају исти облик тела као и Јевреји, они су у поређењу са Јеврејима као мајмун са човеком”.

 

НАД РАСА

Досадашњи пасуси из Талмуда нам јасно показују за шта нас Јевреји сматрају, и посебно за шта сматрају сами себе. Овај “Божији изабрани народ” је умислио да је раса боља од свих осталих, и да они требају да буду господари планете Земље. Интересантно је да ову идеологију коју Талмуд проповеда већ 3 000 година!

Chullin, 91B: “Јевреји поседују достојанство које чак ни анђели не могу да имају”.
Sanhedrin, 58B: “Ударити Јевреја је као ошамарити лице Божије”.
Chagigah, 15B: “Јеврејин садржи у себи добро, упркос грехова које је починио”.

Ово су само неки од најочигледнијих пасуса који иду у прилог теорије “HERRENVOLKA”. А кога Жидови једино признају изнад себе и кога се једино плаше, најбоље осликава следећи пасус из Талмуда.

Schabbath, 118A: “Молите се да се спасете од казне долазећег Месије”.

Ово нас већ доводи и на тематику РИТУАЛНИХ УБИСТАВА ! Немојте мислити да су се људским жртвовањем у новој ери бавили само амерички дивљи индијанци Астеци, за многе ће бити право изненађење (па и не!) да се овим баве и “одабрани”. Наравно, они ова ритуална убиства изводе веома ретко и у најстрожијој тајности, првенствено из страха од беса “гојима” чији су слаби и немоћни били честе жртве ових ритуала.

 

 

ЗЛО ПИЛЕ

Ортодоксни Јеврејин у Јерусалиму витла пиле изнад главе у ритуалу званом “Kaparot”, сваког 20. септембра на Yom Kippur – Јеврејски дан Покајања. Током овог ритуала, греси неке особе или групе људи се преносе у пиле !?!

Ако стварно желите да научите и разумете зашто Јевреји могу да изврше тако ужасне злочине као што су ритуална убиства, онда морате знати јеврејске тајне. Морате да знате учења ТОРЕ, ТАЛМУДА и SCHULCHAN ARUCHA. Закони и учења која су у њима су најбољи докази да се Јевреји осећају бољим и супериорнијим од свих осталих народа, и да је то објављени рат против свих осталих раса. Они су заклети непријатељи свег не-јеврејског човечанства. Римски историчар ТАЦИТ, који је живео у времену после Христа (55 – 120 год. Н.Е.), писао је још тада о њима:

Јевреји су раса која мрзи Богове и целокупно човечанство. Њихови закони су у супротности са законима свих осталих смртника. Они презиру све што је за нас највећа светиња. Њихови закони могу да их натерају да почине дела која нас ужасавају”. (ИСТОРИЧАР, В 3 – 8).

Ни савремени Јевреји нису ништа бољи од својих крвожедних предака. Један од савремених јеврејских “племића”, чије име сигурно сви веома добро знате, MEYER  AMSCHEL  ROTHSCHILD, поручује своме народу:

Запамтите децо моја, да сва земља мора да припадне нама Јеврејима, а Гентили, који су ништа више него животињски измет, не смеју имати ништа”.

Ротшилдове речи као да су узете из самог Талмуда, у потпуности се уклапају са талмудским учењем о жидовском “Herrenvolku”. О њиховој “узвишеној улози у свету”, пише и јеврејски доктор JOSEPH KLAUSNER у својој књизи “Идеја Месије у Израелу ” из 1955. године на страни 521:

Цели јеврејски народ… буквално је постао Месија целог човечанства, обновитељ света ”.

О “узвишеној” или боље деструктивној улози “одабраног Herrenvolka”, најбоље пише један и сам Јеврејин. MAURICE  SAMUEL поштено признаје:

Где год се Јеврејин нађе он је проблем, извор несреће за самог себе и све остале око њега… Ви верујете у доктрину опраштања, док ми верујемо у доктрину одмазде. У нашем животу, јеврејском животу, лојалност је непозната… Ми смо реметилачки утицај у вашем животу. Ми Јевреји, уништитељи, остаћемо уништавачи заувек. Било шта да урадите, неће удовољити нашим потребама и захтевима. Ми ћемо заувек уништавати…”.

Један од “уништитеља” по имену  HENRY WATON, који је био међу раним јеврејским комунистичким вођама у Америци (а такође, као и многи други припадници његове врсте био је и “писац”), оставио нам је своју књигу под називом “Програм за Јевреје ”. Ту сасвим јасно пише, из јеврејских руку, признање ко је и зашто измислио комунизам.

Комунизам је судбина човечанства. Постоји само једно једино дело из социологије, а то је Марксов “Капитал”. Само Јеврејин може да напише такво дело”.

Waton “одабрани”, у својој књизи се осврће и на програм “Herrenvolka”. Допашће вам се овај део…

Јевреји су највиши и најкултурнији народ на земљи… Ми Јевреји имамо право да потчинимо себи остатак човечанства и да будемо господари над целом планетом. Јевреји ће постати господари целе Земље и покориће под собом све народе, али не уз помоћ материјалне моћи, не уз помоћ бруталне силе, већ уз помоћ светлости, знања, разумевања, хуманизма, мира, правде и прогреса ”.

Наравно, у свом “Програму за Јевреје”, Henry Waton има и програм за “untermensche” као и “Final Solution” за све проблеме.

Аријевци ће увећати и улепшати свет; али они ће моћи да уживају у свету који су они створили једино под јеврејским шатором. А тај шатор је комунизам, интернационализам “.

Јевреји ће наследити ову Земљу… И све остале расе или ће сасвим нестати, или ће постати – Јевреји “.

Искрено, нема шта, сасвим у складу са писањем Талмуда. Ову невероватну декларацију Henry Watonа објавила је група која је себе звала “КОМИТЕТ ЗА ОЧУВАЊЕ ЈЕВРЕЈА” (Committee For Preservation Of  Jews), а спонзорисана од стране чувеног “SPINOZA  INSTITUTA”  iz  New York-a.

У листи (објављеној 1997. год.) од 100 највећих Јевреја свих времена, на задњем месту се нашао наизглед безазлени лик из стрипова – СУПЕРМЕН, и то у оригиналном облику како су га замислили његови креатори, Јевреји: JERRY SIEGEL  и JOE SHUSTER. Сам “СУПЕРМЕН” инкогнито, у обичном животу се појављује као новинар-интелектуалац КЛАРК КЕНТ; док његово право ванземаљско име, са родне му планете КРИПТОН, јесте КАЛ – ЕЛ. Вероватно ће многи бити изненађени чињеницом да је КАЛ – ЕЛ хебрејски назив за бога ! Дакле, СУПЕРМЕН-Кларк Кент је ванземаљски натчовек; узвишено биће невероватне снаге и ума са именом самог Бога – баш онако како се проповеда у Талмуду. Измишљен је 1930. године ради борбе против анти-семитизма, и да би међу гојимском децом раширио идеју о “одабраном натчовеку” који ће спасти свет.

 

 

БОРБА ПРОТИВ ХРИШЋАНА

Протокол 11;4: “Гојими су стадо оваца, а ми смо њихови вукови . А и сами знате шта се догађа када вукови упадну међу стадо оваца “. (ПРОТОКОЛИ СИОНСКИХ МУДРАЦА)

Јевреји веома добро знају да би били изгубљени када би цео свет знао за њихове законе и учења. На ово их јасно упозорава и сам Талмуд, са трактантима који под претњом смрћу забрањују превођење и објављивање његових делова. Европљанима је дуго требало да проникну у ово (зло)дело и да га преведу, али су коначно успели – резултат је пред вама. Ипак, истину о Талмуду зна само мала група посвећеника (у коју сада слободно можете да убрајате и себе), док велики број људи наше биолошке врсте о томе не зна баш ништа. Као што познати јеврејски учењак DIMBRE DAVID пише, баш онако како Талмуд наређује:

Када би Гентили знали шта ми проповедамо против њих, они би нас поубијали ”.

А шта каже Талмуд, “књига света”…

Zohar II, 43A: “Истребљење хришћана је неопходно жртвовање”.
Rasoni, Exodus 14: “И најбољи од хришћана морају бити задављени”.
Iore Dea, 148;5: “Ако хришћани нису одани верници можете им слати поклоне”.
Hilkoth Akumix, 2: “Шаљите поклоне хришћанима само ако су нерилигиозни”.
Iore Dea, 153;1H: “Хришћанске сестре ће нашу децу водити ка безбожништву”.
Iore Dea, 155;1: “Избегавајте хришћанске докторе које нису добро упознали сви суседи”.
Peaschim, 25A: “Избегавајте медицинску помоћ од идолопоклоника, нарочито хришћана”.
Iore Dea, 156;1: “Избегавајте хришћанске берберине, осим ако вас не прати још Јевреја”.
Zohar I; 25B: “Онај ко чини добро хришћанима, никада неће устати после смрти”.
Hilkoth Akum V, 12: “Учите списе који забрањују помињање хришћанског Бога”.

Јеврејин SZILICZEI-VARADY  GYULA у свом делу, пророчки названог “Од Гета ка Трону ” пише:

Западни Јевреји ће на истоку сакупити и опремити армију од 20 милиона људи за уништење хришћанства и људске културе, да би успоставили Јеврејску светску краљевину ”. Овако нешто се већ скоро догодило у првој половини 20. века, чије последице још увек осећамо – што наравно не значи да се неће (или боље рећи опет!) тек догодити!

У Талмуду такође пише и следеће :

Choschen Hamischrat 425 Hagan, 425; 5: “Закон је да се убије свако ко пориче Тору. А хришћани припадају онима који поричу Тору”.
Bommidder Raba, 21c Jalkut, 772: “Сваки Јеврејин који пролива крв безбожника (не-Јевреја), ради исто као и да чини жртвовање Богу”.
Hilkoth Akum X,5: “Нема поклона за хришћане, поклони су за преобраћенике”.
Iore Dea, 151;11: “Забрањено је давати поклоне хришћанима, охрабрују пријатељство”.
Iore Dea, 335; 43: “Прогонство за Јеврејина који прода своје имање хришћанима”.
Iore Dea, 154;2: “Забрањено је подучавати трговини хришћане”.
Chosceh Ham, 187; 7: “Задржите све што вам хришћани грешком преплате”.

Гроф MENSDORF, Јеврејин наравно, који је био аустријски амбасадор у Великој Британији после И светског рата, недвосмислено је изјавио: “Први светски рат је био наша велика освета хришћанском свету ”.

Талмуд даље наставља…

Choschen Ham, 226; 1: “Јеврејин може да задржи изгубљену хришћанску имовину коју је пронашао”.
Babha  Kama,  113B: “Дозвољено је варати хришћане”.
Choschen Ham, 156; 5: “Јеврејин не сме да преотима хришћанске муштерије од других Јевреја”.
Iore Dea, 159; 1: “Превара према хришћанима је дозвољена из било којих разлога”.
Babha Kama, 113A: “Јеврејин може да лаже и лажно сведочи да би осудио хришћанина”.
Babha Kama, 113B: “Име божије не помињати када се лаже хришћанима”.
Kallah, 1B; st. 18: “Јеврејин може лажно да сведочи и да му буде чиста савест”.
Zohar I,  160A: “Јевреји морају увек пробати да преваре хришћане”.
Iore Dea, 158; 1: “Немојте лечити хришћане, осим ако то ствара непријатеље”.
Orach Cakiim, 330; 2: “Не помажите рођење хришћанске деце суботом”.

За оне који још увек сумњају у постојање завере светских размера, и оне који се двоуме о јеврејској улози у историји и њиховом паразитском карактеру имамо следећи податак. 12. јануара 1952. године, (седам година после краја II светског рата и пораза НС Немачке) у комунистичкој Мађарској, у Будимпешти је одржан специјални јеврејски састанак “КРИЗНОГ САВЕТА ЕВРОПСКИХ РАБИНА”. На том састанку рабин EMANUEL  RABINOVICH  је изјавио следеће:

Могу са сигурношћу да изјавим да је последња генерација белих жена сада рођена. Наша контрола над комунизмом ће, у интересу мира и брисања међурасних тензија, забранити белцима да се мешају међусобно. Бела жена ће морати да се спари са припадницима тамних раса, а бели мушкарац са црном женом. Тако ће бела раса коначно нестати, јер мешање обојених са белцима значи крај за белог човека, и наш најопаснији непријатељ ће постати само сећање ”.

Пробудите се браћо! Зар је потребан већи доказ, од овога изреченог из самих јеврејских уста, да би коначно увидели шта нам чивути спремају са “једним светом”, новим светским поретком и новим – старим изумом званим КОМУНО-КАПИТАЛИЗАМ. Даље из Талмуда…

Choshe Ham, 425; 5: “Једино ако верујете у Тору спречите његову смрт”.
Iore Dea, 158; 1: “И хришћани који нису непријатељи, такође не смеју бити спашавани у смртној опасности”.
Hilkkoth Akum X, 1: “ Не спасавајте хришћане када су у смртној опасности”.
Hilkkoth Akum X, 2: “Крштени Јевреји да се убију”.Ж
Iore Dea, 158; 2 hag: “Убијте бегунца који се приклонио хришћанским ритуалима”.
Zohar I, 25A: “Хришћани морају бити уништени као идолопоклоници”.
Zohar II, 19A: “Заробљеништво Јевреја ће се завршити када хришћански принчеви умру”.
Zohar I, 219A: “Принчеви хришћана су идолопоклоници и морају да умру”.
Obadiam: “Када Рим буде уништен, Израел ће бити обновљен”.
Sepher Or Israel, 177B: “Ако Јеврејин убије хришћанина, није починио никакав грех”.
Zohar I, 38A; 39A: “Највише место у рају за оне који убијају идолопоклонике”.
Hilkkoth Akum X, 1: “Не правите споразуме и не показујте милост за гојиме”.
Hilkkoth Akum X, 7: “Не дозволите идолопоклоницима да остану тамо где су Јевреји јаки”.

Колико Талмудисти стварно и данас презиру хришћанство, најбоље показује скорашњи догађај у Пољској. У бившем концентрационом логору Auschwitz, 1984. и 1986. године млади Пољаци су поставили 9 белих дрвених крстова. Као да никада нису чули за верску толеранцију и разумевање, ционисти су од тада па све до скоро тражили од Пољака да уклоне те знакове омражене им Христове вере. 1998. године Пољаци су решили да их коначно послушају. Уклонили су свих 9 крстова… али такође и 11 јеврејских Давидових звезда које су се налазиле у Auschwitz-u.

 

 

САВРЕМЕНО ДОБА И ТАЛМУД

Сви ови закони и команде у Талмуду, као и у Тори, дати су Јеврејима још пре 3 000 година, док је завршно писање било готово у Новој ери, тј. после Христа. Они за јеврејску заједницу важе данас исто као и пре хиљаде година. Немојте да се заваравате да је то “неко прошло време”, и да ово не важи у “савременом добу атеизма”. Овим законима Јевреји се уче још од детињства и придржавају их се, отворено или скривено, целог свог живота. А резултати савременог доба, у коме ционистички завереници суверено владају, стоје сасвим очигледно испред нас. То само тотални слепац не може да види…

Многи људи су склони наивном веровању, баш као прави “Гојими” – што због јеврејске пропаганде или неупућености – да су Јевреји обични људи-комшије, па чак и припадници истог народа као и они сами; само су ето друге вере. Сами Јевреји често имају иста имена и презимена као и народ домородаца. Они се често и сами скривају, веома вешто, тако што намерно мењају своја презимена или своја про-јеврејска имена, како би се лакше “уклопили” у друштво. У Америци је чак прави хит међу “одабранима” да оперишу и естетски дотерају своје закривљене семитско-хазарске носурде, да би добили леп Аријевски изглед. Прави КАМЕЛЕОНИ. Ипак, како Јевреји сами себе виде и како је њихово искрено национално осећање, најбоље је изразио чувени THEODORE  HERTZL , оснивач ционизма и аутор “Протокола Ционских мудраца ”. Hertzl је рекао: “Ми смо један народ . Нисмо ми ни амерички Јевреји, нити руски Јевреји; већ једино и само Јевреји ! “.

Ипак, да не би опет испало, оно вечито јеврејско оправдање и противоптужба да су “опет за све Јевреји криви”, треба истаћи да они сами не би ништа успели у својим настојањима за потчињавање света да немају своје верне слуге и помагаче. Ових јеврејских колаборатора највише има међу нашом сопственом белом расом. Ја бих ове беле изроде и издајнике једноставно назвао аријевски ционисти. Легло ових одрода је само у слободној масонерији . Овога пута наша тема нису масони и питање како, када и зашто су почели да служе “одабраном народу”. Али кратко ћемо се осврнути на оно што сами Јевреји кажу за своје најоданије сараднике. Часопис JEWISH TRIBUNE је писао у вези масона: “Масонерија се заснива на јудеизму. Елиминишите јудејска учења из масонских ритуала и шта ће онда од ње да остане? ”, док “Јеврејска енциклопедија”, капитална јеврејска књига, поносно истиче: “Технички језик, симболика и ритуали масонерије су препуни јеврејских идеја и термина “.

У данашње време, када су Јевреји постали готово свемогући у појединим европским земљама, баш као прави “одабрани народ”, заштићени су законом “као бели медведи” од сваке критике и узимања у уста од “екстремиста, нациста, радикалне деснице и разноразних ширитеља мржње, предрасуда и дискриминације”. Ипак, и они могу бити ефектно прозвани и “нападнути”, ако се то уради на прави начин. А прави начин није фронтални, заслепљени и вулгарни напад, да би их денуцирали и злостављали – што само њима иде на руку, дајући им симпатије код заглупљене јавности, и нарочито дајући властима (које су често одговорне баш њима) изговор и прилику за разноразне рације, заплене, прогоне и затварања.

Прави начин је пажљиво разматрање и проучавање слабих тачака Јевреја и њихове рањивости, да би развили паметну пропаганду која се концентрише на ове слабе тачке, њихове Ахилове пете. Једна од тих слабих тачака је њихова ОКРУТНОСТ према животињама које користе у својим древним ритуалима убистава животиња, као што не треба заборавити и људска жртвовања током њихове историје. Друга Ахилова пета је, наравно Талмуд, њихов свети водич за “одабрани народ”, који је као што смо видели пун и препун мржње и непријатељства према свим не-Јеврејима. Упозорење у вези овога: током година и широм света било је много лажних презентација и превода који су били понављани из једне публикације у другу, и што је омогућило јеврејству не само да пориче тај одређени материјал и да генерално дискредитује критиковање самог Талмуда, већ и да спроведе успешне и легалне судске процесе !

Још једно подручје њихове рањивости је њихова монструозна концепција самих себе као божијих изабраника, расе Господара судбински одређених да доминирају светом. Уопште није потребно рискирати било какву репресију тако што ћемо их оцрњивати као најгоре на свету; већ ћемо одбити да их признамо онако како они сами себе виде – као “најбоље на свету и божије одабранике”.

И за сам крај да завршимо са једним протоколом из њиховог “националног програма”: “Протокола Сионских мудраца ”…

Протокол 17; 4: “Краљ Јевреја биће прави Папа васцелог Универзума, Патријарх Интернационалне цркве ”.

Упознајте правог непријатеља да би га лакше победили !

 

 

Извор:  http://drugastranaistorije.in.rs/?p=408

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top