Срђан Мркаја “ЖИВОТ БЕЗ САДРЖАЈА – ДРУШТВО БЕЗ ЖИВОТА”

Курве и политичари су ми најмање одвратни у овој ОЗС ( Окупациона Зона Србија ). Курве стандардно раде свој посао без обзира на све , оне су увијек предвидљиве и с њима знаш на чему си , све је ствар трговине.  Политичари тј. политиканти или разни кандидати за окупациону управу су неправедно изложени свакој врсти критике.
Сваки имбецили може да их пљуне , новине су пуне трачева о њима…на крају то је и метод којим путем се и дресирају зато се толико инсистира на јебеним слободним медијима. Свачија сујета тј.  удар јавности је нешто што најтеже подноси просјечан дегенерик то наравно знају њихови господари па их стално излажу нелагоди и опасностима тог типа ( преко медија ). Најгрознији су ти медијски смрадови.  Усрани културни радници који су умислили да раде некакве узвишене ствари а као презиру политику , они су као неко и нешто.
Издркани и хистерични пук који стално критикује , кука , жали се и једе говна са својим протестима , јебене бубашвабе које гмижу по ћошковима , пичкасти грађани тј. дувачи у пиштаљке којима удариш два шамара и они плачу мјесецима спремни да пуше свачији курац за мрвице са стола. Сви су они гори и од политичара и од курви.  А тек они спортски секташи ( мајстори идолатрије лопте ) тј, професионални продавачи магле или глумци , професионални шизофреници, Шта су они , мање зло од политичара и курви ?! Јбт више од пола нације на бенсединима и на микрофону , сви пјевају и играју као у неком бизарном хорор филму док се све окола распада…шта су они бољи од политичара и курви ?! Јесу курац , сви су гори.  Политичари макар носе одјела и пристојно изгледају , покушавају да личе на људе , труде се да буду фини и кад не лажу.  Они су макар за нешто у свом животу преузели одговорност па шта год да је упитању.  Није лако трпити толики притисак од новинара и јавности , свакоме се шлихтати , сваком идиоту смјешкати.  Све то и јадна курва мора трпити , није лако издржати да те јебе сваки слинави крембил. Мораш добро образ пођонити да би био политичар или курва , велика је то и страшна жртва а зашто ? Да би ето добио златни кавез , мало више новца од других , илузију да си неко мудо и да о нечему баш ти одлучујеш…
Некада су политичари били државници а данас кад држава више нема више и не постоје , постоје само управници и администрација. Некада су одрасле људе који се нијесу бавили потиком , сматрали идиотима а данас кад се сви баве политиком заправо политике више и нема.
Најлакше је сједити у некој љетној башти с друштвом , стријепити колико ћеш потрошити неког папира ( коме је неко , некад из неког разлога дао императивну важност ) и бавити се омиљеним спортом свјетине , пљувањем тренутно актулног пајаца тј.  потичара који је као на челу неке приче.  Њему јебати матер за све , лијечити своје комплексе , избацити фрустрације , олакшати се добро јер он ту и јесте због тога. Он је као постер голе жене који стоји на вратима неког WC са унутрашње стране који треба да мотивише онанисту да би се боље уживио у онанију.

То је улога политичара у демократском циркусу тј. систему који све релативизује и синкретизује да би на крају имао само један једини циљ , држати масу одвојену од процеса размишљања и свијести о било чему.

С.М. „Пси мира“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top