Срђан Мркаја “ТЕРОРИЗАМ ИЛИ ПОЧЕТАК КРАЈА , ДЕМОКРАТИЈЕ”

 

Онима који знају да гледају и читају измађу редова неће бити тешко да схвате да заправо не постоји никаква борба против тероризма односно да су исти господари и тог тероризма и оних који се тобоже боре против њега. Мораш бити подоста телетабиран па да вјерујеш да све службе безбједности овог свијета , практично све армије и комплетан међународни безбједоносни систем ( NATO , Русија , Кина…) једноставно нијесу у стању да рјеше проблем који се зове „Исламска држава“ ?! Мислим дал је могуће да неко у то вјерује ?!
Једноставно , тероризам тј. милитантни исламски фундаментализам је средство којим господари овог свијета , полако али сугурно укидају постојећи систем. Демократија је идеолошко-политички вирус са ограниченим дејством и ево свједоци смо кад и на који начин почиње њено уклањање. Она је обавила посао уништила је државе а либералне идеје су уништиле друштво.
87765_640
Разорили су хришћанске монархије а свету цркву замјенили својим јеретичким пројектима ( почев од оног Ватиканског од 1054 ) и она је сад заборављена и сведена на маргине друштва , избачена из званичног система ( практично невидљива огромној већини ). Бијелу расу Европе су затровали мултикултурализмом тј. расним мјешањем и практично путем протестантске етике профита и жидо-капиталистичких интереса ( увозом јефтиније радне снаге ) извршили су мигрантску окупацију Европског континента трагично измјенивши њену етничку структуру.
Очигледно је да је крајњи циљ да се сукоби ниског интезитета који се сада дешавају у арапским земљама ( Сирија , Либија , Ирак…) пренесу у Европу путем мигрантизације тј. тихе окупације исламско-арапско-азијатских хорди…да би се створио контролисани хаос. По том сценарију , логично ће доћи и до формалног укидања људксих права а службе безбједности ће завести тоталну контролу појединца правдајући све то практичним потребама друштва у цјелини.
Њима су дакле потребни баш такви терористи , фанатични лудаци који иду уоколо и бацају бомбе и они су ти који шире страх преко медија , траумирају пацифистички ретардиране гомиле телетабиса ( грађана ) које ће на крају , да би их спасили ( јадне грађане ) дакако , морати чиповати ( шта друго ? ). Демократији је дакле одзвонило. Одбачена је као и комунизам , сјетите се само како је „моћни“ СССР демонтиран преко ноћи ( без испаљеног метка ). Ми се данас налазимо негдје на почетку демонтаже овог либералног друштва и увода у контролисани хаос , сиромаштво и сукобе ниског интезитета а што ће све на крају резултирати стварањем једног савршено тоталитарног друштва тј. АНТИХРИСТОВОГ АНТИЦАРСТВА.
С.М. „Култ“
Scroll to Top