Срђан Мркаја „СРБИ , НЕПОГРЕШИВО НА ПОГРЕШНОЈ СТРАНИ“

У Југославију и комунизам нико није вјеровао осим нас , лудих Срба. Тако су сви једва дочекали да се рјеше тог лудила и у вријеме кад пада Берлински зид и кад је почео да се урушава СССР , када је комунизам почео да се демонтира у свим источно-европским окупационим зонама…само је Милошевић и његова СДБ одбила да прихвати реалност гурајући главу у земљу. Умјесто да први ухвате Американце за рукав и дају им војне базе , јавно отворе досије службе и демонтирају је , испотписују уговоре економске , војне и све друге…они су одбили побједнички NATO не због Православља и Србства већ због њихових удбашких гузица и јебених идеала лажног ћивутског раја на земљи.

                              Удбашки двојац без кормилара

Да је Милошевић демонтирао комунизам и да је служба саму себе ликвидирала и он и та служба би тиме посвједочили да им је народ битнији од власти а посебно што бисмо у том случају свакако могли рачунати на отворену подршку запада у смислу наших односа према другима у Југославији тј. задовољења наших интереса.  То што је урадио Милошевић са својом комунистичком мафијом неодољиво подсјећа на оно што је неколико деценија раније учинио генерал Симовић за рачун коминтерне и Британских интереса у свом срамном пучу 27 Марта када смо осуђени на Јасеновац , Градишку , Пребиловце…

 

 

 

Комунисти сад премазани удбашким-национализмом и екуменистичким православљем уводе народ у рат који не могу добити… њих не занима колику ће цијену платити Србски народ као што их то никад и није занимало јер су они преко крви Србске и дошли на власт.  И шта се даље десило… цијело вријеме Милошевић је преговарао и покушавао да опстане лажно ратујићи ( сјетимо се само догађаја око Сарајевског аеродрома Бутмир који је предан УМПРОФОРУ тј. муслиманској војсци само да би рат био настављен јер је Алија био пред капитулацијом ) и тргујући нашим животима и вјековним територијама да би прво издао Србе из Крајине а потом и преварио Србе из Босне привидом државе а заправо само ентитетом у оквиру јединствене окупационе зоне Босна.

КОМУНИСТИЧКИ ШЕФ УДБАШКЕ МАФИЈЕ

Дејтонски споразум није ништа друго него срамна капитулација пред западом и NATO.  Наравно комунистички шеф мафије и његова служба су мислили да ће сад NATO да их остави на миру јер су полазили од своје инфериорне стратегије „доктрине одбране“ међутим NATO је нападачка а не одбрамбена војна сила и тако га притиснуше до Рамбујеа. И опет иста прича , одбијај , страдај па потписуј све.  Опет издаја и опет пораз и капитулација коју ће наравно представљати великом побједом ( као и Дејтон ).

И дан данас ми покушавамо да тргујемо са западом и NATO а њихов одговор је јасан , напад и увијек само напад до остваривања циља.  И увијек прво пркосимо а на крају попустимо и „скинемо гаће“ то је наша једина политика.
Шта је суштина ? Суштина је да државе одавно више не постоје. Америка никад и није била држава , била је јудео-масонски експеримент и Британска колонија а сад је обично ћивуско предузеће.  Руска Федерација ( РФ ) није ништа друго него премазани СССР који не само што нема никакве везе са Руским народом и Руском државом него је најгрознија ноћна мора за све истинске Руске родољубе и истинску цркву.  Та Руска Федерација је необољшевички монструм.  Какве везе комунистичка Кина има са Кинезима и Кинеском државом ?! Европска Унија је посљедица Маршаловог плана дакле јудео-масонског плана поробљене Европе коју спроводи Англо-Америчка војно-политичка сила.
Посљедњи остаци државности убијени су 1945 и стварањем над-државних тијела ( УН , УНЕСКО , ОЕБС , НАТО , УНИЦЕФ , ОПЕК , БРИКС…) све државе су у мање више подређеном положају тј. претворене су у окупиране локалне заједнице једног глобалног система ( над-државе ). У таквим условима патриотизам не само да је бесмислен него је и изузетно штетан па чак и кобан.  Патриотизам је само празна ријеч без садржаја којом манипулишу разне службе често за супротне циљеве оним прокламованим. Милошевић ( и његова комунистичка мафија ) није знао или није желио да зна ову истину него је жртвовао сопствени народ само да би се одржао на власти и да би идеје у које је вјеровао , преживјеле…а те идеје су управо оне које су Србе и Србију дословно уништили.
Насљедник трона Добривоја Будимировића шефа УДБА за питања вјере Патријарх Павле и Слободан Милошевић шеф комунистичко-удбашке мафије

Требало је бити мудар а не луд , избјећи да се нађемо између двије јудео-масонске аждаје и њихових интереса и покушати сачувати народ од сулудог страдања и биолошког уништења.  Не водити глобалну него локалну политику и бавити се собом као што су то чинили сви други Бугари , Грци , Мађари , Румуни , Хрвати…баш сви осим нас.

С.М. „Пси мира“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top