Срђан Мркаја „РОДОЉУБ НИЈЕ ПРОТЕСТАНТ“

 

 

СНП „Збор“ вас никад неће звати на бесмислене протесте. Против кога протествујете за кога ?! Против једне странке за другу ?

Против система у систему ? Изађете на улицу и арлаучете , машете заставама , изгаламите се и јавно кажете ШТА НЕ ЖЕЛИТЕ а послије тога лијепо одете кући и то је то ?! Кога је брига што се робовима не допада нешто ?! Зар ви стварно мислите да сте слободни људи и да ваш глас било шта представља и на протесту и на изборима ?! Који је то протест довео до циља ?!

Једино што тиме чините је да самом систему дајте легитимитет јер управо је систем тај који вам даје „вентил“ да избаците из себе незадовољство
( фрустрације ) да би могли поново бити послушни робови.
Систем је тај који вам у пројектованом времену на пројектованом мјесту дозвољава да га критикујете што само по себи представља бесмисао. Шта постижете с тиме ? Тиме подржавате тај систем јер показујете и доказујете својим дјелом ( исказивањем незадовољства и пасивним отпором ) да демократски систем нуди слободу изражавања и некаква људска права на не знам ти шта. Сваки протестант је корисни идиот који у крајњој линији подржава систем својом жељом да он буде бољи. Идеја политичког протестантизма ( као и оног вјерског ) да се изврши извјесна ревизија ( реконструкција , промјена ) тј. његово побољшање а метод је грађанско-пацифистички дакле сасвим легитиман и легалан у очима самог система ( јер систем и жуди за побољшањем и сталним дорадама тј. продужетком живота ).
Протестант је човјек система он није његов непријатељ како се то на први поглед може помислити. Протестант се у оквиру система бори за бољитак тог истог система и стога је он веома користан самом систему. Пројектовани политички протестантизам је заправо колективно психо-социолошко онанисање које служи смиривању и контроли масе.
Родољуб пак не смије пасти у ову лукаву замку. Родољуб зна да је систем сам по себи лош па чак и зао. Он је суштински анти-хришћански и анти-србски и само његово постојање је увреда за сваког Србина и Хришћанина. Ми га видимо као окупациони а не доживљавамо га као израз наше воље. Ми видимо да је он такође и робовласнички и да га је јудео-масонска секта осмислила , организовала и наметнула а да нас саме сматра својим робовима иако нас увјерава да смо слободни људи. Родољуб не смије бити „патриота“ у контексту званичног система је бити патриота демократског система значи бити његов обожаватељ и фанатик. Зато ми одбацујемо све лажне идоле које нам нуде за примјере ( како роб може достићи степен да буде популаран тј. славан и скупо плаћен тј. да живи у „златном кавезу“ ).
Систем нуди разне Ђоковиће , Карлеуше , Вучиће , Тадиће…све су то заправо робови којима је дато све осим слободе јер се слобода НЕ ДАЈЕ него ОСВАЈА. То су робови који живе у „златном кавезу“ са својим милионима и због тога су један од најзначајнијих елемената обмане јер дају примјер дугим робовима тј. како систем награђује своје најбоље слуге. Као што би народ рекао „продадоше вјеру за вечеру“ и вођени похлепом , сујетом и материјализмом одбацише истинску слободу зарад лажног привида.
Родољуб није протестат јер он НЕ ЖЕЛИ да побољшава систем нити да му на било који начин буде користан осим онога што је дужан по окупационом закону. Дајте им њихово , платите порезе и даџбине , поштујте законе и правила ( све док то не значи нарушавање исповједања вјере и директно не угрожава ваше спасење) и споља будите добри грађани али у срцима вашим увијек останите Христова војска. Не дозволите да вас хватају у своје лукаве мрже „хљеба и игара“ и да сулудо губите своје драгоцјено вријеме бавећи се тривијалностима , трачевима и свакаквим перверзијама малоумне свакодневнице.
Родољубље је много више од одштампане мајице са омиљеним симболима или од неког видљивог предмета , знака , кокарде…родољубље је свијест о томе КО СИ и ШТА СИ.
Оставимо мртвима да укопавају своје мртве , како је писано , „А Исус му рече: Хајде за мном, а остави нека мртви укопавају своје мртве.“ Мт. 26 зач. (VIII, 14-23).
Родољуб сву своју снагу чува не за овај систем него за свој систем који гради са друговима , браћом и сестрама. Он је потпуно РАВНОДУШАН на све изазове званичног демократског система те их према томе дословно ИГНОРИШЕ.
Још нешто је важно знати. Демократски систем или „MATRIX“ у ком живимо је тешко болестан и медицински гледано он је у стању метастазе. То је нормално јер он има свој рок трајања и то знају они који су га створили али то није крај. Када коначно цркне та демократска креатура она ће бити замјењена посљедњом великом и највећом обманом од кад постоји свијет а то ће бити , анти-христово анти-царство. Вријеме је близу.
Нама остаје да се уздамо у Господа и да се чрвсто држимо свете мајке истинске цркве и да гледамо како да уредимо своју барку ( Нојеву ) и припремимо је за надолазећи потоп.
С.М. „Пси мира“

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top