Срђан Мркаја “ОБНОВА ЈЕ МОГУЋА САМО ИЗВАН О.З.С. ( ОКУПАЦИОНА ЗОНА СРБИЈА ), НИКАКО У ОКВИРУ ЊЕ”

Обнова свих истинских вриједности могућа је само у ПАРАЛЕЛНОМ СИСТЕМУ и на то микро и мезо плану.
1. СРБСКА ИСТИНСКИ ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА
Света Црква је већ у паралелном систему тј. ван институција О.З.С. ( Окупациона Зона Србија ). Иако је дакле ван институција она има све основне прерогативе цркве ( да би могла бити црква ) а то су на првом мјесту Апостолско прејемство ( непрекинути благослов од времена апостола до данас ). Благодатна јер је остала вјерна Божаственим догматима и канонима Васељенских сабора ( Има свете тајне ). Иако малобројна и слаба у физичко-материјалном смислу , истинска црква живи и даје своје плодове ( крштава , прима покајнике из јереси и безбожништва , мисионари , бори се и проповједа ријеч Христову ). Ово не треба да чуди јер је и прва црква била прва три вијека у паралелном систему тј. ван институција тадашњег паганског Римског царства па се овим заправо само затвара круг.
2. КРАЉЕВИНА СРБИЈА – ОБНОВА ДРЖАВНОСТИ
Обнова србске краљевине тј. државности могућа је такође само у паралелном систему а никако у оквиру О.З.С. ( Окупациона Зона Србија ). Срби се могу организовати на принципу монархије тј. на органистичким принципима ( мони-архи = власт једнога ) на новом животном простору ( ван градова ) тј. у слободним огњиштима која треба да буду искре будуће државе.
3. КУЛТУРА
И културу је могуће обновити једино и само у „Паралелном систему“ и то кроз НАОС ( Народни Алернативни Образовни Систем ) који ће свакако бити направљен по Светосавском обрасцу. Кроз званични образовни систему MATRIX ( демократском друштву ) није могуће обновити ниједну категорију наше културе из простог разлога јер је она категорично против свих вриједности наше вјере и нашег народа. Тај званични систем је у сржи покварен и изопачен назадним либералистичким идејама као и индивидуализмом , комформизмом , пацифизмом…и другим материјализмима. Једино што нам он нуди то је опасни синкретизам који је дакако још много гори од интегралних идеја ништавила.
4. РАСА – КРВ
Наше расно назначење ( идентитет ) биће могуће сачувати само у „Паралелном систему“ ( у крајњој линији ) јер ће ужаси мултикултурализма бити све интезивнији. На крају нашу крв чистом нећемо моћи сачувати у градовима него ће једино рјешење бити у освајању новог животног простора ( изван градова ) дакле у „Паралелном систему“. Срби немају избор , ако буду жељели да живе слободно а не као робови који погане своју драгоцјену крв са свакаквим олошем…мораће да образују огњишта ( изван градова ) у којима ће постајати услови да се сачува насљеђе предака у сваком смислу.
5. ПАТРИЈАХАЛНА ПОРОДИЦА
Усљед страшне тортуре феминистичке страховладе и њихових закона постаје немогуће одржати патријахалност у породици. Пошто породица и није породица без патријахата једино рјешење биће напуштање градова и одлазак на нови животни простор ( слободна огњишта ). Опет је једино право и суштинско рјешење „Паралелни систем“…
Шта из свега овога произилази ? То да је сваки облик СИСТЕМСКЕ или АНТИ-СИСТЕМСКЕ БОРБЕ потпуно , коначно у тотално ПОГРЕШАН ! Срби немају избор , они који не желе да буду робови…понижени и сведени испод нивоа животиње…они који људе СЛОБОДУ изнад свега , они који ће радије умријети него живјети у циркусу антихриста који јесте овај свијет…сви они имају само један једини пут…ПАРАЛЕЛНИ СИСТЕМ !
С.М. „Свети рат“
Scroll to Top