Срђан Мркаја “ИСПИШАЈМО СЕ ПО 8 МАРТУ”

 

Сјутра ће сваки идиот да полети да се ушлихта жени тако што ће јој купити неки јебени каранфил , ружу…можда неки скупљи поклон ( наруквицу , огрлицу…). Извешће је на ручак , вечеру али тако да сви виде како је он социјално одговорна особа тј. корисна будала која увијек зна гдје јој је мјесто.
Не улазећи у то шта је 8 Март сам по себи тј. колико је то малоуман празник ( чуј дан жена ?! ) а посебно не у то ко га је , кад и због чега установио ( а спада у опште знање , наравно не мислим на званичне него незваничне информације ) дакле посматрајући то чисто као психо-социолошки феномен , већ на први поглед јасно је колико је он заправо једна анти-женска , феминистичка ујдурма.
Сама идеја прослављања жене изван контекста њеног мужа и дјеце тј. породице представља њено издвајање ( сецирање ) и њено крунисање са гордошћу на пијадесталу њене пропасти. Пројектанти таквих злочиначких празника и идеја не желе добро никоме а најмање жени. Они су јој кроз тзв „једнакост полова“ наметнули мушке обавезе , украли њено женско вријеме и оставили је без заштите у некој умишљеној моћи ( коју може осјетити само у наручју мушкарца а никад сама по себи ).
И мужеви умјесто да заштите своје жене од ових погубних утицаја. Умјесто да јачином свог карактера и снагом свог духа елиминишу или макар смање негативни уплив тих назадних идеја , они дакле још додатно подржавају сопствену и пропаст своје породице , љигаво пузећи пред општим мишљењем ( ма шта то било ) и болесном свакодневницом.
Још од АФЖа па до модерних феминискиња овдје се истребљује све патријахално и здраво у људима. Мушкарци су постали сервис ( слуге ) , чаробни штапићи и вибратори од крви и меса…све само не домаћини и мужјаци. Они послушно , како какво блесаво псето стоје пред женама весело машући својим кукавичким „репом“ чекајући слиједећу команду и наредно понижење сопствене мужевности. Љигави пробисвјети који по цијели дан једни другима трачају своје жене наравно баш као што то жене раде само не уз кафицу или у фризерском салону него уз пиво. Безмуди романтици и мртвокурчад која заљубљено слини и плачипичке које немилосрдно кукају над својом кукавичком судбином и мисле како ће их неки јебени каранфил спасити од те срамоте , како ће их поклон за 8 Март опрати и учинити да се макар мало осјећају поштованим и признатим.
Аха ха ха ха ха ха ха…авај ови идиоти и не слуте колико жене презиру оне који мисле да своју мужевност могу замјенити неким безвриједним поклоном или са неколико минута лажне пажње. Они не знају колико се управо тиме легитимишу у очима жене као слабићи и како све друго осим као мушкарци.
Ако у себи имате имало части , сјутра нећете од себе правити дегенерика и феминистичког роба него ћете се испишати по њиховим празницима. Одведите жену ( као и сваки други дан ) у кревет и тамо јој дајте оно што ће за њу увијек престављати највећи могући поклон , благослов , мир и спокој…дајте јој себе , мушкарца.
С.М. „Култ“

 

Scroll to Top