РАТНА ДЕШАВАЊА КОД СРБА ТОКОМ ПРОШЛОГ ВЕКА (3)

Шта Срби могу да очекују у 2017. години

 

Само је Немачкој у Версају 1919, по заврештку Великог рата, наметнут такав мир који није дозвољавао да се икада, бар економски опорави. Одузети су јој велики делови територија, много природног богатства, колоније, и дато је право савезницима да задрже и реше све немачке интерсе и власништва, било приватна или од компанија! Уз додатне клаузуле о разоружавању, растурању војске, предају пољопривредног земљишта на коришћење непријатељима (Французима, уз окупацију и срца немачке тешке индустрије – Рура), уништењу економије, уништењу авијације, све оно што су и наши политичари већ испунили (у корист Хрвата и НАТО-а), уз додатну предају територија и стварање злочиначке државе „Косово“! Сада нам тек саопштавају да Шиптари потражују и надокнаду за радну штету, коју су претрпели током НАТО бомбардовања и коју је државни врх Србије некаквим споразумом из Брисела, вероватно прихватио да ми исплатимо!?

 

Немачка је била свесна шта јој је урађено, па је тајни споразум са Лењином 1922. потписала у Рапалу (Италија), о руско – немачкој војној сарадњи. Обавеза Немачке била је да увежба младу Црвену армију, а да Русија омогући изградњу немачке војне индустрије, пребачене на територију совјетске Русије. Из руских степа нису могли да се чују плотуни нових хаубица, тако да су Савезници били ускраћени за та сазнања и за обуку коју је имала Црвена армија. Одаткле се вршио и извоз тих производа, само да би Немачка свом народу омогућила пуко преживљавање. Тај уговор са совјетском Русијом, био је важан и за немачки крупни капитал, зато што су већ имали велике наруџбине и могли су без знања савезника, да научно и технички напредују. То је уједно још један од разлога зог чега су крупни капиталисти (Круп, Сименс, Бош…) касније стали уз Хитлера! Под претњом савезника да ће је напасти, Немачка је на све пристала у Версају, али је главни потписник такве капитулације и непоштовања свих немачких интереса Матиас Ерцбергер, убијен по повратку од стране немачких националиста.

 

Све што су својим одлукама урадили Србији, Млађан Динкић, Божидар Ђелић, а потписом из 2000. и Мирољуб Лабус, члан исте странке „Г17+“, остало је до данас несанкционисано? Тим Лабусовим потписом, Србија је пала у тешко колонијално ропство, прихватајући дуг од 5 (пет) милијарди долара да јој се увећа на преко 13 (тринаест) милијарди долара са каматама на камате и плус затезним каматама на пeриод 1992-2000, као да у том периоду нисмо били под санкцијама Запада? Тимо смо и били онемогућени, да своје обавезе према њима измирујемо! Сва тројица су као награду добили високе функције у ММФ-у и Светској банци!? Чак су у континуитету, бирани од безумног бирачког тела, остајали на важним функцијама у економији и финансијама, уз подршку њиховој странци никада већој од 7 до 11%? У Србији данас инсталирањем својих послушника у власти, која ни једну одлуку не доноси без налога из Брисела, нама се уз помоћ безумног и обезбоженог бирачког тела, одузимају делови територија, само што је тја канцер пацифизираног југословенства опстао и одржавају га искључиво у Србији. Али, они су изабрани: то су те необјашњиве тајне општег права гласа? Нико не верује у моћ зла, зато што га још не осећају на себи. Код нас тренутно уз све националне мањине, живи и преко 80% Југословена, нажалост Србског порекла. Дошли смо у ситуацију, да смо у својој матичној држави, национална мањина? Друге нове, измишљене државе од бивших република, воде националну политику, а у Србији је неокомунизам.

 

Хрватска и БиХ (федерација муслиманско-хрватска?), ако ико нормалан може да објасни шта то значи, спајање злочинаца са злочинцима у једну државу (после завршеног сукоба, неправде против неправде)? То сваки идиот види и зна да није могуће, али они воде неке своје политике, опет по налогу изБрисела. Веже их само заједничка мржња према Србима, јер смо сведоци њихове издаје! Од својих послодаваца из Америке који су имали искуства са злочинима, од првог потпуног и јединог геноцида у историји, све у славу Бога и цивилизације, њиховог над Индијанцима такође некажњеним, касније и над цивилима у Хирошими и Нагасакију (где је живела већина Православаца), подучени су да се за најтеже злочине њима никада не суди. Трибунал у Хагу служи само окретању свега наглавачке, тако да можемо да присуствујемо представи где злочинци, тирани продавци људских органа, убице, трговци белим робљем, продавци дроге, педофили, наркомани суде часним људима који су се бранили од зла невиђеног, до ових времена. Наравно да се суди, да би прави кривци остали прикривени у сенци суђења и са жељом да се спроведе идеја – краја историје! Очигледно је да се очекује представљање и успостава царства Таме и Антихриста, преко Новог Светског Поретка. Једино што неку наду пружа, то је освешћивање младости Европе. Види се да нису више толико под утицајем опијата (протестанстских медија), истина о Србима се пробија и почињу све организованији протести широм Европе, против политике коју воде и њихове владе, такође поткупљене или уцењене. Ми знамо да је Србија под окупацијом, која је захватила и многе друе земље, где се и њихови држављани осећају све сигурније.

 

То је једина светлост, и поред знања да ће све бити како је написано у Откровењу, дужан сам Истином да се борим, са којом нисам необазрив, уз знање да ће бити скривана! Од скоро сам члан и два различита удружења младих: „Србска Част“ из Линца – Аустрија(централа у Нишу) и СНП „Збор“ – Београд. Заједнички им је циљ, али прилаз у потпуности супротан! Духовни спас овом уморном свету, могу да донесу само они који се издвајају и само они који омогућавају покрет историје својом Енергијом, а никако општим кукавчлуком који је евидентан. Умире се само једном, а знам да ми никоме нећемо недостајати, осим ако неко малчице не цени наше искрено пријатељство! Ја бих да у то верујете. Важно је да се ради у корист Србије и да се држимо Светосавља и речи Св. Саве: „Срб је Христов, а не Папин“, и вере у скори долазак Господа нашег Исуса Христа и његових речи. „Не бој се стадо мало, јер Ја победих свет!“

 

На дан Св. Јована Крститеља л.г.2017.

Александар Д. Корде

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top