ИДЕЈА И ТЕМЕЉ БОРБЕ СНП “ЗБОРА”

СНП “Збор” одбацује системску борбу тј. борбу која има за циљ да постојећи систем промјени , побољша или замјени неким другим системом путем партијашења ( странчарења ) , залагањем за демократске изборе и гласањем , синдикалном борбом , јавним изражавањем незадовољства и протестним скуповима , радом у невладиним организацијама… СНП “Збор” одбацује анти-системску борбу тј. борбу која има за циљ да постојећи систем , насилним путем ( револуције , устанци , пучеви , свргавања…) уништи , промјени , побољша или замјени неким другим системом. Зашто ? Зато јер су и званични систем и његова могућа алтернатива анти-систем само параван иза којег се одвија стварна власт. Све је фарса и празна љуштура испуњена пројектованим садржајем који има за циљ да масу обмане , манипулише и користи се њоме. Сви покрети , странке и партије желе власт а СНП “Збор” једини не жели власт ни над једном кантом за ђубре у демократском систему. Зашто ? Зато што је демократија негација власти. СНП “Збор” не жели да учествује у овоме јер они који контролишу и систем и анти-систем нијесу оставили могућност да се било шта суштински промјени. Демократски систем је политички вирус са одложеним дејством који има за циљ да уништи државу и претвори је у О.З. ( Окупациону Зону ) тј. слушкињу Новог Свјетског Поретка тј. антихристовог антицарства.
Зато је идеја СНП “Збора” , идеја “трећег пута” тј. стварање “Паралелног Система”. Система који ће радити упоредо ( паралелно ) са званичним системом и који му се неће супростављати нити се сукобљавати с њим. Зашто ?! На првом мјесту зато јер нема сврхе. Наиме , демократска квази-држава и либерално друштво , породица и појединац су тешко оболели управо кобно. Либерално-демократска држава , друштво , породица и појединац је као болесник болестан од карцинома који се распада у метастазама. Таквог болесника нема никаквог смисла лијечити. Иако је непријатељ , нема смисла ни борити се против њега. То друштво је зомби тј. мртвац који хода. На другом мјесту не треба се сукобљавати са постојећим системом јер је он репресиван и посједује инструменте силе ( полицију , судове , војску , службе безбједности…) који нас могу итекако оштетити а све то без икаквог смисла.
Седам стубова живота и темељ наше борбе :
1. СВЕТОСАВЉЕ – ДУХОВНО НАЗНАЧЕЊЕ ( ИДЕНТИТЕТ ). Истински Православна вјера у оквиру Истински Православне Цркве. На темељу Божанствених догмата и канона. Идеја спасења душе као приоритет над приоритетима.
2. ОЧУВАЊЕ КРВИ – РАСНО-БИОЛОШКО НАЗНАЧЕЊЕ. Очување крвне вољности ( супериорност ).Чистота ( хигијена ) крви и репродукција искључиво у оквиру сопствене расе. Продужетак врсте.
3. ПАТРИЈАРХАЛНОСТ -ПОЛНО НАЗНАЧЕЊЕ. Власт оца у породици ( монархистички принцип Бог-краљ-отац ). Породица као основна ћелија друштва може постојати и опстати само као патријархална.
4. ДОКТРИНА НАПАДА – ФИЛОЗОФСКО НАЗНАЧЕЊЕ. Метафизичко-физичка стратешка одредница и став у животу. Борбена филозофија ауторитета , култ освајања и побједнички менталитет као потврда живота.
5. МОНАРХИЗАМ – ПОЛИТИЧКО НАЗНАЧЕЊЕ ( Апсолутистичка и сталешка ). Божански принцип ( власт из једнога mono = један arhi = власт ). Земаљска икона Небеског Царства и једино благословено друштвено-политичко уређење државе.
6. ВИТЕШТВО – МОРАЛНО НАЗНАЧЕЊЕ. Србско витештво стоји на темељу чојства и јунаштва. Изградња новог Србског племства. Нова аристократија на нео-феудалистичким принципима.
7. Н.А.О.С. ( НАРОДНИ АЛТЕРНАТИВНИ ОБРАЗОВНИ СИСТЕМ ) – ОБРАЗОВНО НАЗНАЧЕЊЕ. Образовни систем на темељу Контра-реформације ( језика , културе , науке , умјетности , вјештина…) и повратку заборављеним истинским и вјечним вриједностима.
Ово је седам стубова и темељ наше борбе. На овом темељу и на овим стубовима ћемо радити и градити , стварати наш “паралелни систем”. Оно што је систем одбацио ми смо нашли као истину и пригрлили свим срцем. Оно што су њихови епископи , академици , генерали , доктори , професори , магистри…презреше и на шта з гађењем пљунуше ми нађосмо као благодатну истину и тај драгуљ извадишмо из блата те га чувамо у њедрима као највеће благо. Питају нас , да ли је могућа наша борба , да ли је остварива ? Јесте ! Ми нијесмо измишљали “топлу воду” Послужили смо се примјерима из Светог Писма посебно је битна старозавјетна прича о Ноју ( потпоп ) и дјела апостолска која описују борбу ране цркве ( црква до Миланског едикта ). То су примјери “паралелног система” а наравно кроз историју је било заиста много таквих примјера ( ККК у Америци , Амиши у Америци , Катакомбна црква у СССР , Албанци у СФРЈ…). Оно чему се морамо супроставити у нашим редовима су страшне девијације , сјеме зла које је непријатељ посијао у нашим душама , у нашем уму , навикама кроз накарадно кућно васпитање , болесно окружење , наопако школство , безбожне и јеретичке установе а све преко лажних митова и идола наметнутих нам е да би нас као такви водили у понор лажи и полуистина.
Тринаест Србских проклетстава и тринаест сјемена сатанских :
1. БЕЗБОЖЈЕ ( АТЕИЗАМ ).
2. ЕКУМЕНИЗАМ И ХИПИ-ПРАВОСЛАВЉЕ ( Јерес коју пропагира Екуменистичка секта која је узурпирала трон св. Саве и лажно се преставља као СПЦ.)
3. ФАТАЛИЗАМ – ИНТЕГРАЛНА ИНЕРТНОСТ
4. ЛИБЕРАЛИЗАМ И ДЕМОКРАТИЈА
5. МАРКСИЗАМ , КОМУНИЗАМ , БОЉШЕВИЗАМ…
6. ИНДИВИДУАЛИЗАМ И КОНФОРМИЗАМ
7. УДБАШКИ НАЦИОНАЛИЗАМ ( ЛАЖНО РОДОЉУБЉЕ )
8. ПАЦИФИЗАМ И ДЕФАНЗИВА ( КУЛТ ОДБРАНЕ )
9. ИНТЕР-РАСИЗАМ
10. РЕПУБЛИКАНИЗАМ
11. ПАГАНИЗАМ ( ИДОЛОПОКЛОНСТВО )
12. МУЛТИКУЛТУРАЛИЗАМ И ГЛОБАЛИЗАМ
13. АНАРХИЗАМ
Носиоц свих ових тринаест проклетстава је јудео-масонска секта која је срце и мозак зла иницирана самим сатаном. Та секта даноноћно ради на успостављању антихристовог антицарства. Тај фарисејски квасац стоји иза свега и стварна моћ је у њиховим рукама. Људе слуђују масовним представама и глобалним обманама. Масовним окупљањима која често споља имају тривијалан карактер а скривено тајно значење. Олимпијске игре , Евровизија , Свјетска првенства , велики концерти…Добро је знати њихове прљаве послове и разобличавати крваве завјере али се ипак не треба превише бавити њима. Они нека раде свој посао јер све што је писано мора да се испуни. Важно је да ми радимо наш посао и нека свако чини према савјести и жељама срца свога. Ми много више треба да се бавимо нама и нашим светим послом. Ионако Господ све држи у својим рукама. Нешто је Божја воља , Нешто Божје допуштење али је све Божја промисао. И системска и анти-системска борба од појединца траже извјесне способности и вјештине али наша борба за “паралелни систем” тражи цијелог човјека. Збораш једноставно не може бити било ко. За ову идеју се може борити и жртвовати само онај који гори истинском вјером у Господа Исуса Христа , онај који љуби и одано служи светој цркви , онај којима има челичну вољу и карактер , онај који има част и образ , онај који презире да буде роб и корисна будала другима , онај коме је Србија име и презиме , онај који за ближњега даје и свој живот. Збораш је елитни хришћанин. Аристократа са манирима и племић духа. Збораш је нападач који осваја своју слободу. Збораш је господару служи и слугама господари. Најбољи син цркве и први витез отаџбине.
Шта значи ЗБОР ?
З  Завјет – Задружна
Б  Богу – Борбена
О  Отаџбини -Организација
Р  Роду – Рада
С.М. „Свети рат“
Scroll to Top