ДРУГИ ВАТИКАНСКИ КОНЦИЛ И СВЕТИ МИХАЕЛ АРХАНЂЕЛ

Хваљен Исус и Марија!

Наш Краљ Господин Исус Крист два пута у Књизи Истине спомиње Други Ватикански Концил.

ВАЖНОСТ САКРАМЕНАТА – БРАКА И ПРВЕ СВЕТЕ ПРИЧЕСТИ

Сриједа, 6. српња 2011.

Моја кћери, молим те да молиш за Мог Намјесника папу Бенедикта, јер је окружен масонским силама које чине сваки напор како би га свргнули с власти, ове зле силе улазе у Моју Цркву још од Другог Ватиканског Концила и разводнили су Моја Учења. Многи су закони уведени који Ме вријеђају, особито давање Моје Пресвете Еухаристије од стране лаика. …
Пресвета Еухаристија мора бити примљена на језик и не смије бити запрљана људским рукама. А ипак, управо ово су Моје посвећене слуге учиниле. Ове законе нисам допустио Ја у духу. Моји посвећени слуге су вођени путем који није у равнини са учењима Мојих Апостола. Данас се Моји Сакраменти не узимају за озбиљно, посебно од оних који траже Сакраменте брака и прве Свете Причести.
Завјет брака је врло озбиљан, јер је, запамтите, Сакрамент и учињен је у присутности Бога Оца. … Сви бракови су склопљени на Небу. Ниједан човјек не може уништити брак без да увриједи Мог Оца. … Вратите Ми се путем Сакрамената. Покажите поштовање према Сакраментима онако како бисте требали и истински ћете поновно осјетити Моју Присутност.

МНОГИ СУ ПАПЕ БИЛИ ЗАТВОРЕНИЦИ У СВЕТОЈ СТОЛИЦИ, ОКРУЖЕНИ МАСОНСКИМ СКУПИНАМА

Понедјељак, 7. свибња 2012.

Католичкој Цркви – Када је Други Ватикански Концил прогласио нова правила, њих су увела зле масонске силе из твојих ходника. Лукаво су изложили нове начине дијељења Моје Свете Еухаристије који Ме вријеђају.
Ваша такозвана сношљива учења прогласила су низ лажи, укључујући одбијање признања моћи Светога Михаела Арханђела. Он је заштитник Цркве против сотоне. Те силе међу вама су то знале. Због тога сте зауставили све молитве у којима се тражила Његова помоћ преда Мном на Светој Миси.
Затим сте починили највећу неистину, да се пакла не треба бојати. Да је то само метафора. Јер та лаж, коју су као истину прихватила многа Божја дјеца, је значила губитак милијарди душа. …
Никада немојте мислити да Ја оптужујем бројне Свете Папе који су сједили на Петровој Столици. Њихова је Мисија увијек била заштићена. Многи папе су били затвореници у Светој Столици, окружени масонским скупинама које не представљају Бога.
Они мрзе Бога и провели су педесет година ширећи неистине о Божјем Милосрђу.

НАМА, ВОЈСЦИ ОСТАТКА, ЈАКО ЈЕ ВАЖНО ДОБРО УПОЗНАТИ И РАЗУМЈЕТИ ДРУГИ ВАТИКАНСКИ КОНЦИЛ, НЕ ДА БИСМО БРАНИЛИ КЊИГУ ИСТИНЕ, ЈЕР ЈЕ ТО НЕПОТРЕБНО, ВЕЋ ДА БИ ЈУ ЖИВОТОМ ИСПУНИЛИ.

Књига Истине говори о опасностима које су произашле из Другог Ватиканског Концила и потребно је разлучити ствари које је он поставио као платформу за успон и дјеловање Лажног пророка Фрање. Треба знати да је Концил почео с добрим намјерама и да је већина судионика била правовјерна, али манипулирана од чланова већином из њемачке и низоземске бискупске конференције, који су имали и новце и медије на својој страни. (Звучи вам познато?) Читајући документирану оставштину неких часних судионика овога догађаја, који су тада бранили полог вјере, Други Ватикански Концил је по сценарију био сличан недавној Синоди о обитељи, само што је масонерија на Концилу имала фактор изненађења, јер су срушили комплетну припрему Концила и одбацили све годинама прије припремане схеме које су требале водити тијек Концила, те је кренуо с нуле, под водством људи које су у збрци и магли већином поставили масони, а не Папа Иван XXIII (1958. – 1963.). На Синоди о обитељи Њемци и остали су такођер имали већинску хијерархију, овај пут укључујући и Лажног пророка. Један од кључних докумената за разумјети Други Ватикански Концил је „ Кратак критички преглед новог реда Мисе“ којег су потписали КАРДИНАЛ ОТТАВИАНИ који је био тајник Светог Официја од 1935. до 1968. када је дао оставку, а Свети Официј је тада реформиран у Конгрегацију за наук вјере и КАРДИНАЛ БАЦЦИ. На овај документ ћемо се осврнути у другом посту. Дакле можемо рећи свашта, али сигурно не да је „ Други Ватикански Концил дјело Духа Светога“, како би многи модернисти, који су у ствари заведени пијуни свијета и црквене масонерије, хтјели да вјерујемо. Пошто ова мала анализа ипак захтјева више простора можемо је подијелити на три дјела, како би у још два поста обрадили кључне ствари за нас:

1. Света Мисна Жртва. Успоредба обреда прије и након Концила. Причест на руку. Што је Жртва. Тко Жртвује. Зашто је Нова Миса правоваљана. Зашто не смијемо више попустити ни милиметар у обрани Свете Мисе. Грозота пустоши.

2. Лажни екуменизам. Исти дух протестантских пентакосталних секти и покрета у католичкој цркви. Зашто смо увјерени да је католички каризматски покрет у служби злодуха Изебеле. Окултизам и пентакостализам. Дух Пророка Илије. Ово ћемо објавити кад буде вријеме за то.

Молимо се Светом Михаелу Арханђелу који нека нам помогне да видимо и очувамо Истину. Њега је Концил покушао протјерати из Цркве и избацио Га из Свете Мисе. Знамо да је Папа Лав XIII (1878. – 1903.) након виђења које је имао, одредио да се моли молитва Светом Михаелу у свакој цркви на свијету, након сваке Свете Мисе. Смијешно је да нас данас позивају на послушност масонској хијерархији и учитељству које је почело са Другим Ватиканом, као да прије њега није било ни папа ни Католичке Цркве. Данашње учитељство је у многим кључним питањима вјере у супротности с учитељством и папама прије Другог Ватиканског Концила. Господин Исус нас овдје опет усмјерава према Кнезу Михаелу.

Papa Lav XIII

ЗЛО ЋЕ СЕ СМАТРАТИ ДОБРИМ, А ДОБРО ЋЕ СЕ СМАТРАТИ ЗЛИМ

Четвртак, 6. ожујка 2014.

Нека ниједан човјек никада не повјерује да има довољну снагу воље да издржи притиске које му поставља злодух. … Ви стога морате молити молитву Светом Михаелу свакога дана.

Свети Михаеле, Арханђеле, брани нас у боју, против пакости и засједама ђавловим буди нам заклон! Нека му заповиједи Бог, понизно молимо: и Ти, Војводо Војске Небеске, сотону и друге духове злобне, који свијетом обилазе на пропаст душа, Божанском Крепошћу у пакао стровали! Амен

Сотона и сваки демон, који лута Земљом, врло напорно раде да би вас одвели од Мене у ово вријеме – више него у било које вријеме откада сам Ја ходао Земљом. Ви морате усредоточити свој поглед на Мене и слушати Ме, да вас Ја могу наставити штитити.

Ваш Исус

 

Преузето са: http://upozorenjepreddrugidolazak.info/?p=2831

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top