Срђан Мркаја “СТУБОВИ СРАМА”

Најгори олош сједи у патријаршији и академији , они који би требали бити “душа” и “ум” србског народа они су већ одавно “душа” затрована екуменистичким јересима и “ум” полудјео од јудео-масонских мантри. Ови први себе престављају као СПЦ Србску Православну Цркву ( светосавску ) а заправо су екуменистичка секта ( дакле анти-православна ) која је узурпирала трон св. Саве. Ови други себе зову САНУ ( Србска Академија Наука и Умјетности ) а заправо су јудео-масонска секта ( дакле анти-србска ) и псеудо-елита. Они који су требали бити два основна стуба која држе србство постали су стубови сатанизма који трују народ јересима и материјализмом , модернизмом , индивидуализмом , марксизмом ( и свим његовим варијантама ) , либерализмом , пацифизмом , фатализмом , демократизмом , комформизмом , феминизмом , републиканизмом , накарадним парламентарним монархизмом , глобализмом ,мултикултурализмом и интер-расизмом , дефетизмом…

images

Док је србски народ пролазио кроз најгора искушења у новијој историји и још пролази ( а тек ће да пролази ) они су ширили своје јеретичко и дефетистичко хипи-православље оличено у ријечима Патријарха Павла “Будимо људи иако смо Срби”. Од њега је екуменистичка секта још за живота направила “свеца који хода” са имиџом Махатме Гандија који поваздан хода погурен и мантра о некаквом миру са најцрњим крвницима. Да управо тај “јадни” и “скромни” Павле који нам свима остаје у сјећању преко оне чувене слике из трамваја у ком сједи и вози се као и сви други…управо је он позивао крајишке Србе да остану и интегришу се у Хрватску државу. Он је подржао устав Р. Србије тј. О.З.С. ( Окупацина Зона Србија ) у коме јасно стоји да мајка има право да убије своје дијете ( абортус ). Он је римо-католичке јеретике и усташе називао “сестринском црквом” и благосиљао сваки одлазак својих епископа на те издајничке саборе као што је онај тадашњег епископа Шабачко-Ваљевског Лаврентија и његових четрдесет свештеника ( разбојника ) на путу за Ватикан. Па опет Срби су пљували Лаврентија а не оног који му је дао не само благослов него га и послао тамо по задатку. Чудно је колико људи падају на спољашњост и како их је лако заварати пуким флоскулама и лукавим ријечима. Сад многи пљују Иринеја и жале за Павлом , зашто ?! Зато јер је Иринеј искрен и никога не фолира. Човјек јавно говори оно што је Павле крио као “змија ноге” и само због своје искрености није популаран. Једноставно лоше глуми , то му је мана.

 

opr000vfqe7
Патријарх Павле „светац који хода“ у загрљају са надбискупом Хочеваром на миси у катедрали Криста спаса у Београду

Док србство буквално разапињу на све стране шта они раде ? Подржавају агресоре и окупаторе с њима се моле и братиме , њима служе , од њих добијају Јудине сребрењаке и мрвице са стола…док најстрашнији рат бјесни на свим разинама и на све начине у сваком тренутку и свим средствима , шта они раде ? Да ли су изашли на улицу са иконама , огласили ванредне постове за спас народа , преузели на себе бреме народно ? Да ли су изашли међу народ да врше молебне , да устану против аутогеноцидних закона о абортусу ?! Да проклињу и анатемишу непријатеље вјере и отачаства…да ли су ( не говорим овдје о издвојеним случајевима појединих свештеника нити неким посебним ситацијама ) ?! Да ли је САНУ устала против демократије , осудила комунизам и одбацила све друге ужасе који убијају народ и разарају друштво наше ?! Не браћо и сестре они не само да нијесу учинили ништа од наведеног него су највећа подршка и духовним и умним и тјелесним поробљивачима србства.

 

sanu-610x330
ЈУДЕО-МАСОНСКА АНТИ-СРБСКА АКАДЕМИЈА НАУКА И УМЈЕТНОСТИ

То су та два највећа стуба срама која су требала бити најпоузданији стубови србства. Они су пљунули на св. Саву и све оно што истинско србство јесте. Они су најодговрнији за народни пад , понижење и робство. Они су проклети пред Богом као Јуда Искариотски и управо тако ће и завршити…ми не смијемо имати ништа са овим гнусним издајницима свете православне вјере и наше крви србске. СИПЦ ( Србска Истинска Православна Црква ) је ту и са својим вјерним народом. Она дијели судбину свога народа и подражава његову свету борбу за слободу. А ко има чист извор са ког пије воду спасења ИМА СВЕ. Оправши се од проклетства екуменистичке јереси и причешћивањем и сједињењем са Господом у истини ми коначно можемо имати наду на спасење и само тако имамо смисао свог постојања. Малобројни су они који данас љубе истину али то су увијек били најбољи синови србства и они се неће постидјети кад изађу на Страшни Суд јер ће њихов заступник бити сам св. Сава. Тада ће чути ријечи његове :”Опрости им Оче Небески иако ти много сагријешише јер се ипак не одрекоше твоје свете вјере и одржаше мој завјет којим их завјетовах на сабору у Жичи”.

 

С.М. „Пси мира“

Scroll to Top