Поштовани Ја сам Кап. Срђан Мркаја предсједник СНП„Збора и комадант војске Светог Георгија (ВСГ)

Наш покрет организује онлајн школу у трајању од четири мјесеца за полазнике седме класе регрута-кандидата СНП„Збора. Користим ову прилику да вас позовем да се пријавите да будете наш полазник он лајн курса који почиње од марта 2023. Курс је бесплатан.

СРБСКИ НАРОДНИ ПОКРЕТ „ЗБОР“ ПРЕДСТАВЉА ОРГАНИСТИЧКУ ИДЕОЛОГИЈУ КОЈА ЈЕ ИСТИНСКИ ПРАВОСЛАВНО ХРИШЋАНСКА, МОНАРХИСТИЧКА, КОНЗЕРВАТИВНА, ПАТРИЈАРХАЛНА И РАСНО СВЈЕСНА МИ СМО ВОЈСКА СВЕТОГ ГЕОРГИЈА. Сви који су заинтересовани биће позвани у тајну групу Секретаријата СНП“Збора“ и ту ће са њима радити старешине. У групи ће сви полазници моћи постављати питања буквално о свему што се тиче покрета,идеје,историје Збора, ВСГ… Кроз интеракцију ви (полазниви) ће се упознавати са нама као и ми са вама…па ћемо у једном тренутку схватити да ли смо једно за друго.

Након тога они који буду задовољили критеријуме биће позвани у гугл учионицу, у којој ће се налазити сав материјал везан за предмете он-лајн школе.Након четворомјесечног курса за полазнике на основу општег утиска (понашање, опхођење, заинтересованост, знање, интелигенција, способност учења, способност прихватања ауторитета, хијерархије и реда, способност расуђивања, прилагођавања и усклађивања) биће одабрани најбољи међу полазницима који ће добити позив да постану кандидати-регрути у војсви Светог Георгија тј. Статус кандидата СНП„Збора„.

Ми смо ултра-елитистички покрет и елитна борбена јединица родољуба стога је селекција строга и наш војник-припадник не може бити свако. Једина смо родољубива организација у коју се није могуће слободно учланити него која одабира само најбоље синове србства зато нека ти је част што си добио овај позив. Уколико си решио да покушаш потребно је да то потврдиш и да одговориш на кратки гугл упитник за полазнике (по тачкама)…тиме ћеш постати наш полазник и у догледно време ћеш бити позван у групу за обуку.

КРСТ И МАЧ!
Предсједник СНП „Збора“ и Ком. ВСГ Кап. Срђан Мркаја

УПИТНИК ЗА ПОЛАЗНИКЕ "СНП ЗБОР-ВСГ"

Начелништво Просвете "СНП ЗБОР-ВСГ"

За све информације пишите нам на regrutacija7@zbor.rs