ИДЕЈА СВЕТА ЕВРОПА


САВЕЗ ПАТРИОТСКИХ ПАРАЛЕЛНИХ ПОКРЕТА ЕВРОПСКИХ НАРОДА (СПП ПЕН)

 

1. Шта је то идеја „Свете Европе“ ?!

То је идеја која императивно захтјева поновну христијанизацију Европе (и њених колонија) тј.
њених народа на бази исповједања вјере од прије 1054 године. Зашто је битно да исповједање вјере буде од прије 1054 године ?! Зато што је тада Европа била у духовном јединству а од 1054 године почиње њено интензивно пропадање, прво на духовном а потом се то прелива и на друге разине. Идеја „Свете Европе“ стоји на становишту да је духовно уједињење Европе у истини свете
цркве апсолутни императив и предуслов сваке борбе. Идеја „Свете Европе“ одбацује подјелу Европе на запад и исток јер је данас христијанизација потребна свима пошто су и запад и исток одбацили Божанствене каноне донијете Светим Духом на Васељенским Саборима светих отаца. Обнова духа неће ићи без покајања и без истинског исповједања вјере као и без суштинског
преумљења бијелог човјека и његовог потпуног посвећења (путем благочешћа и правоживља) Богу и светој цркви. Идеја „Свете Европе“ подразумјева хришћански фундаментализам тј. вјеру отаца свете цркве као њен вјечни темељ.“Света Европа“ обнавља архетип витеза-свештеника у
сваком бијелом мушкарцу и архетип домаћице-мајке у свакој бијелој жени. “Света Европа“ такође обнавља органистички принцип апсолутистичко – сталешке монархије. У бити наша идеја врши ревизију свега од доба ренесансе па до данашњег времена.

2. Седам стубова живота и темељ наше борбе :

1. ОБНОВА ХРИШЋАНСКЕ ЕВРОПЕ
2. ОЧУВАЊЕ КРВИ (РАСНО-БИОЛОШКО НАЗНАЧЕЊЕ)
3. ОБНОВА ПАТРИЈАРХАЛНОСТИ (ПОЛНО НАЗНАЧЕЊЕ)
4. ДОКТРИНА НАПАДА (ОСВАЈАЧКА СТРАТЕГИЈА)
5. ОБНОВА ПРИНЦИПА МОНАРХИЈЕ (АПСОЛУТИСТИЧКО-СТАЛЕШКА)
6. ОБНОВА КРСТАШКОГ ВИТЕШТВА (МОРАЛНО НАЗНАЧЕЊЕ) И МИЛИТАРИЗАМ
7. ОСНИВАЊЕ НЕЗАВИСНИХ ЗАЈЕДНИЦА НА СЛОБОДНОМ ЖИВОТНОМ ПРОСТОРУ

3. Тринаест Европских проклетстава и тринаест сјемена сатанских :

1. БЕЗБOЖЈЕ ( АТЕИЗАМ ).
2. ЕКУМЕНИЗАМ И ХИПИ-ХРИШЋАНСТВО (Јерес коју пропагира Екуменистичка секта)
3. ФАТАЛИЗАМ И ДЕФЕТИЗАМ
4. ЛИБЕРАЛИЗАМ И ДЕМОКРАТИЈА
5. ЉЕВИЧАРСКЕ ИДЕЈЕ (АНАРХИЗАМ,МАРКСИЗАМ , КОМУНИЗАМ , БОЉШЕВИЗАМ…)
6. ИНДИВИДУАЛИЗАМ И КОНФОРМИЗАМ
7. ПРОЈЕКТОВАНИ ПСЕУДО – ДРЖАВНИ НАЦИОНАЛИЗАМ И ПАТРИОТИЗАМ
8. ПАЦИФИЗАМ,ИНТЕГРАЛНА ИНЕРТНОСТ И КУЛТ ОДБРАНЕ
9. ИНТЕР-РАСИЗАМ И МУЛТИКУЛТУРАЛИЗАМ
10. РЕПУБЛИКАНИЗАМ
11. НЕО – ПАГАНИЗАМ
12. ГЛОБАЛИЗАМ
13. МАСОНЕРИЈА И ИДОЛОПОКЛОНСТВО

4. Шта је то „Паралелни Систем“?!

Постоје три основна начина борбе а то су:

1. СИСТЕМСКА БОРБА
2. АНТИ-СИСТЕМСКА БОРБА
3. ПАРАЛЕЛНИ СИСТЕМ (у наставку ПС).

ПС одбацује системску борбу тј. борбу која има за циљ да постојећи систем промјени, побољша или замјени неком другом опцијом (у суштини истог система) путем партијашења ( странчарења ), залагањем за демократске изборе и гласањем, синдикалном борбом и штрајковима, грађанском
непослушношћу и јавним изражавањем незадовољства, маршевима и протестним скуповима, радом у невладиним организацијама…
ПС одбацује и анти – системску борбу тј. борбу која има за циљ да постојећи систем, насилним путем (револуције, устанци, пучеви, свргавања…) уништи, промјени, побољша или замјени неком другом опцијом ( у суштини истог система ). Зашто? Зато јер су и званични систем и његова могућа алтернатива анти – систем само параван иза којег се одвија стварна власт. Све је фарса и празна љуштура испуњена пројектованим садржајем који има за циљ да масу
обмане, манипулише и користи се њоме. Сви покрети, странке и партије желе власт а ПС једини не жели власт ни над једном кантом за ђубре у демократском систему. Зашто? Зато што је демократија негација власти. ПС не жели да учествује у овоме јер они који контролишу и систем и анти – систем нијесу оставили могућност да се било шта суштински промјени. Демократски систем је политички вирус са одложеним дејством који има за циљ да уништи државу и претвори је у О.З. (Окупациону Зону) тј. слушкињу Новог Свјетског Поретка тј. антихристовог антицарства.
Зато је за све богољубиве, слободољубиве и истинољубиве људе неминовно стварање “Паралелног Система”. Система који ће радити упоредо (паралелно) са званичним системом и који се неће директно сукобљавати с њим.
Зашто?! На првом мјесту зато јер нема сврхе. Наиме, демократска квази – држава и либерално друштво, породица и појединац су тешко оболели, управо кобно. Демократска „држава“ (њено либерално друштво, феминистичка негација породице и слуђени појединац) је као болесник болестан од карцинома који се распада у метастазама. Таквог болесника нема никаквог ни смисла ни ефекта лијечити. Иако је непријатељ, нема смисла ни борити се против њега. То друштво је зомби тј. мртвац који хода. На другом мјесту
не треба се сукобљавати са постојећим системом јер је он репресиван и посједује инструменте силе ( полицију, судове, војску, службе безбједности…) који нас могу итекако оштетити а све то без икаквог смисла.

5. Шта је то Савез Патриотских Паралелних Покрета Европских Нарда (у наставку „савез“) ?!

То су сви покрети, групе и појединци Европских народа (и њених колонија) који прихватају сљедећа правила по тачкама:
1. Члан савеза може бити сваки родољубиви покрет, група или појединац свих народа Европе који је колоквијално хришћански а са чим се сложе све друге чланице савеза.
2. Чланство у савезу је добровољно.
3. Свим чланицама савеза се гарантује пуни интегритет.
4. Чланством у савезу, чланице не мјењају своје идеологије и остају потпуно суверене у свом дјеловању а то значи да могу да несметано воде и системску или анти – системску борбу према својим програмима.
5. Чланством у савезу, чланице прихватају концепт „Паралелног Система“ са идејом „Свете Европе“ и тиме практично надграђују (обогаћују) своје идеологије.
6. Ниједна чланица савеза не може да условљава другу чланицу савеза било каквим захтјевима у смислу признавања њених идеолошких погледа, политичких ставова или интереса.
7. Чланице нијесу обавезне сарађивати са другим чланицама у савезу нити их нужно подржавати.
8. Оно што уједињава савез је ова агенда и њено проширено издање књига „Трећи Пут“.
9. Савез у цјелини или неке његове чланице могу покретати заједничке иницијативе и акције користећи име и идеју савеза независно од оних чланица које не учествују у тим иницијативама и акцијама.
10. Ова агенда је једини темељ евентуалних измјена и допуна које се тичу савеза.

 

 

Фејсбук коментари