ПОЗИВ СВИМ РОДОЉУБИМА ПОРОБЉЕНЕ ЕВРОПЕ И ЊЕНИХ КОЛОНИЈА

 

Предсједник СНП“Збора“ и Врх.Ком. Војске Светог Георгија Кап. Срђан Мркаја

 

Из Србије долази глас свим народима поробљене Европе. Из напаћене, израњаване, силоване и бијене, опљачкане и осуђене, прогнане и презрене… из Србије долази застава слободе. Из неумрле и сахрањене Србије излази нови дух и нова снага… нова нада… нова идеја која води ка васкрсу цијеле Европе.
Ми, војска светог Георгија смо подигли заставу Свете Европе и исписали ријечи нове књиге коју ће читати будућа покољења наше крви.
Ми, војска светог Георгија смо прогласили посљедњи крсташки рат (cruce signati) против свих непријатеља Христових, свете цркве и бијеле Европе… против унутрашњих и вањских, тајних и јавних… против свих мрзитеља Христа и наше крви.
Ми, војска светог Георгија позивамо све Европске родољубе да нам се прикључе у овом посљедњем крсташком рату који ће се водити до другог доласка нашег Господа Исуса Христа.

 

ПОТПИШИТЕ НАШУ АГЕНДУ И ПРИКЉУЧИТЕ НАМ СЕ !

Али браћо добро знајте да се овај свети рат неће водити као други ратови. Овај крсташки рат ће бити крвавији од свих, опаснији од свих,тежи од свих… јер нас је непријатељ већ поробио и наше територије освојио. Наш највећи непријатељ је у нама.То су наше слабости, наш ум који је унакажен љевичарским ништавилом… наше безбожје које нас је довело до пропасти… јереси које су као гангрена захватиле цијело наше биће. Зато на првом мјесту морамо водити свети рат против тог подлог карцинома у нама самима.
Упоредо са тим, морамо водити свети рат против азијатско-исламско-афричке најезде терориста које неки зову и мигрантима.
Упоредо с тим морамо водити и свети рат за изградњу Паралелног Система преживљавања јер државе више не постоје. Оне су само љуштура са програмираним садржајем за поробљавање.Морамо изградити сопствене институције и научити како да живимо и радимо, размјењујемо добра и будемо солидарни… све то у што већој мјери независни од система. Широм Европе морамо изградити мала огњишта од по неколико породица и појединаца која ће бити аутономна од система.Огњишта која ће производити здраву храну и пиће и омогућити биолошки опстанак. Огњишта у којима ће се поштовати сви закони Божански (надприродни и природни) и његовати истинска вјера хришћанска. Огњишта која ће бити физички удаљена од модерних Содома и Гомора за које се зна какав их крај чека.
Погледајте браћо родољуби… пред нама су огромни изазови и тешка искушења али ми немамо избор. Ако не успијемо постаћемо робови антихриста који долази и већ је присутан свуда око нас преко својих слуга.

Овај посљедњи крсташки рат ће се водити на свим разинама у свако вријеме на све начине и на сваком мјесту. Биће то свети рат за наше душе и за нашу крв.

 

Предсједник СНП“Збора“ и Врх.Ком. Војске Светог Георгија
Кап. Срђан Мркаја

 

Фејсбук коментари